Survivor All Star: Βαλαβάνη και Μαρτίκας συμπλήρωσαν τον τάκο για τους Διάσημους - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Βαλαβάνη και Μαρτίκας συμπλήρωσαν τον τάκο για τους Διάσημους - Δείτε βίντεο

Το παράπονο του ζαχαροπλάστη, οι Instagrammers, το... σπα του Βασάλου, οι αδιαθεσίες και η μάχη για την 2η ασυλία της εβδομάδας

Collage_Maker-17-Jan-2023-01_33-AM
H Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Σπύρος Μαρτίκας συμπληρώνουν τον τάκο των Διάσημων, στον οποίο ήδη βρισκόταν από την Κυριακή το βράδυ ο Κώστας Παπαδόπουλος. Η ομάδα των Κόκκινων στο επεισόδιο της Δευτέρας (16/1) γνώρισε 2η συνεχόμενη ήττα από τους Μαχητές που φαίνεται πως μπήκαν πολύ δυνατά στην 2η εβδομάδα του Survivor All Star.

Μετά την ήττα των κόκκινων στο 1ο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας και την δεύτερη συνεχή υποψηφιότητα του Κώστα Παπαδόπουλου, οι μπλε συζήτησαν στην παραλία για την απόφαση των αντιπάλων τους με τον Ηλία Μπόγδανο να τονίζει ότι πιο εύκολα θα ψήφιζε τον Στέλιο Χανταμπάκη, τον οποίο θεωρεί και αδύναμο παίκτη παρά τον ζαχαροπλάστη ή την Ευρυδίκη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cptsy3ege4wp)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cptshqz94frt)


Κλείσιμο
Ο Τάκης Καραγκούνιας υπερασπίστηκε την Ευρυδίκη που έφερε δυο νίκες και απόρησε γιατί δεν ψηφίζουν την Ασημίνα που δεν τα πάει καλά, ενώ τα έβαλε και με τους Instagrammers.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cptt5anolr6p)


Στην παραλία των Διάσημων ο Κώστας Παπαδόπουλος ένιωθε παραγκωνισμένος από τους συμπαίκτες του για το γεγονός πως τον έβγαλαν στο τάκο για δεύτερη φορά. Ο ζαχαροπλάστης ξέσπασε σε δάκρυα και ζήτησε την στήριξη του τηλεοπτικού κοινού, μιλώντας για αδικία.

«Είμαι για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον τάκο από την ομάδα μου ως πιο αδύναμος παίκτης. Είναι πολύ άδικο αυτό και με πνίγει. Εγώ προσφέρω πάρα πολύ στην καλύβα, στην συμβίωση κ.ά. Φέρνω τουλάχιστον μια νίκη στα μισά μου ματσαρίσματα» είπε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος, μιλώντας για τα ματσαρίσματα που κάνουν οι άλλοι για τον ίδιο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cptt0whqtq5l)


«Τα συναισθήματά μου έχουν αλλάξει πλέον για την ομάδα μου. Δεν τους εμπιστεύομαι. Όσο καλό κι αν τους κάνω, όσες νίκες κι αν φέρω, θα είμαι πάντα ο αδύναμος για αυτούς και θα με ψηφίζουν συνέχεια γιατί δεν είμαι στην κλίκα τους και τους είμαι αντιπαθής; Με βλέπει τώρα η οικογένειά μου, τα παιδιά μου και θεωρούν ότι είμαι στόχος, αλλά εγώ θα είμαι βράχος και θα παλέψω. Θα είμαι δυνατός, όπως έχω πει και στους φίλους μου. Ζητώ συγγνώμη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να δίνουν αυτήν την ψήφο εμπιστοσύνης σε εμένα κι οικονομικά να τους πονά. Ζητώ συγγνώμη. Αν ο κόσμος με στηρίξει και δει αυτό που δεν βλέπει η ομάδα μου, ας με στηρίξει κι εγώ θα τα αντέξω όλα» είπε ο ζαχαροπλάστης «δίνοντας» στην συνέχεια την Σταυρούλα Χρυσαειδή που δεν έχει φέρει νίκες στο Survivor.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cptte7fnncex)


Λίγο πριν το αγώνισμα για την 2η ασυλία, οι τόνοι μεταξύ κάποιων παικτών ανέβηκαν. Ο Τάκης Καταγκούνιας αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του Κώστα Παπαδόπουλου και κατάφερε να πυροδοτήσει εντάσεις. Ο παίκτης μίλησε για αδιανόητες συμπεριφορές των συμπαικτών του και κλίκες κι αναφέρθηκε σε ορισμένους παίκτες που δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα κι είναι στο παιχνίδι για να κάνουν... Ίστραγκαμ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpttycuei88h)


Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε από την μεριά της: «Δεν ξέρω τι λέει ο Τάκης, που μου είναι συμπαθής. Θα κρίνει ο κόσμος. Τάκη μου, αν έφερε τυχαία αυτές τις δύο νίκες, πίστεψέ το εσύ. Εγώ πραγματικά ξέρω ποια είναι η Ευρυδίκη. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν εδώ» απάντησε η δημοσιογράφος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cptu0276urqh)


Η Ασημίνα Χατζηανδρέου φορτίστηκε συναισθηματικά από τις μπηχτές του Τάκη και ξέσπασε σε κλάματα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cptu13vzbfch)


Στο στίβο μάχης οι Κόκκινοι μπήκαν δυνατά και με ένα σερί πήγαν το σκορ στο 4-0.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cptu4sy48w7d)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cptu68rsswv5)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cptu7ok6st8x)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cptuib5ugzg9)


Ο Μπόγδανος έσπασε το ρόδι για τους μπλε και τους ξύπνησε με αποτέλεσμα όχι μόνο να ισοφαρίσουν σε 6-6, αλλά να κάνουν και την ανατροπή με τη Μαριαλένα να κάνει το δυο στα δυο και να φέρνει τους Μαχητές μπροστά με 7-6.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cptuwg3pv161)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cptv0sze1hop)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cptv82f4lpt5)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cptvdapfzs7l)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cptvjtdvclk9)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cptwgiiivy21)


Ο Μπόγδανος έκανε το 8-6 και η Εύη το 9-6, όμως οι Διάσημοι κατάφεραν με τους Στέλιο, Σταυρούλα, Μπάρτζη να οδηγήσουν τη μάχη σε flag race.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cptws1ajtojd)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cptwxd5u3zu9)


Στον τελικό για την 2η ασυλία της εβδομάδας ο Γκότσης επικράτησε του Μπάρτζη και οι Μπλε έστειλαν τους Κόκκινους στο Συμβούλιο του Νησιού για να βγάλουν δύο ακόμα υποψήφιους προς αποχώρηση!

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cptx0e7bnpi9)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cptx4cymcphl)


Οι δυο συνεχόμενες νίκες για τους Μαχητές έφεραν μεγαλύτερη ηρεμία, τόση ώστε τα κορίτσια να μετατρέψουν την παραλία τους σε… σπα! Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά την βουτιά του στα καταγάλανα νερά έκανε και αυτός… μια μάσκα προσώπου μαζί με τις συμπαίκτριές του. «Τα κορίτσια μου έχουν αναλάβει την περιποίηση μου για να πάμε στο Συμβούλιο όπως πρέπει για να παρακολουθήσουμε τους αντιπάλους να τσακώνονται» σχολίασε χιουμοριστικά ο παίκτης των Μαχητών.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cptxyi7mrg8p)


Οι δυσκολίες που βιώνουν οι παίκτες του Survivor All Star άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους και ας διανύουν μόλις την 2η εβδομάδα τους στον Άγιο Δομίνικο. Χαρακτηριστικό είναι πως στο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Κατερίνα Δαλάκα και η Μελίνα Μεταξά βρίσκονται στο νοσοκομείο.

«Να ενημερώσω επειδή βλέπετε δυο άδειες θέσεις της Μελίνας και της Κατερίνας. Τα δύο κορίτσια έχουν μεταφερθεί στην κλινική για κάποιες προγραμματισμένες εξετάσεις η Μελίνα και για ένα θέμα που αντιμετώπισε όλη η κόκκινη ομάδα η Κατερίνα. Επομένως απόψε δεν θα είναι μαζί μας. Ευχόμαστε να είναι καλά και να είναι κοντά μας σύντομα», είπε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cptyk2mniont)


Στη συνέχεια ξέσπασε ένας άγριος καβγάς με επίκεντρο τους followers των παικτών στο Instagram, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να αναφέρει: «Εγώ δεν είμαι influencer» και τον Κώστας Αναγνωστόπουλος να του απαντάει σε έντονο ύφος: «Άμα ήρθες για να γκρινιάζεις για τους followers εμείς φταίμε;».

Μετά τον καυγά, η Ασημίνα Χατζηανδρέου αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και αποχώρησε για λίγο υποβασταζόμενη από συμπαίκτρια της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cptyos1dx3qx)


Η Κόκκινη ομάδα οδηγήθηκε στην κάλπη για να βγάλει τους άλλους δυο υποψήφιους προς αποχώρηση με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να λαμβάνει 8 ψήφους και τον Σπύρο Μαρτίκα άλλες τρεις, ενώ από μια είχαν Ασημίνα και Σταυρούλα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cptywesfzhcx)


Έτσι ο τάκος στον οποίο βρισκόταν ήδη ο ζαχαροπλάστης συμπληρώθηκε με τον φαρμακοποιό και την δημοσιογράφο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cptza08b0mzt)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cptz10c9p4gx)





Ειδήσεις σήμερα:

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος - Live update: Λεπτό προς λεπτό η κηδεία και η ταφή

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Οι ελληνικές παρουσίες - Δείτε φωτογραφίες

Κηδεία τέως βασιλιά: Πολίτες συγκεντρώνονται στο Τατόι για την ταφή του Κωνσταντίνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης