ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Λάνα Ντελ Ρέι: Ποζάρει τόπλες για το εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ

Λάνα Ντελ Ρέι: Ποζάρει τόπλες για το εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ

Η 37χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε την καθυστέρηση του επερχόμενου άλμπουμ, το οποίο αρχικά θα κυκλοφορούσε στις 10 Μαρτίου

lana_del_rey
Η Λάνα Ντελ Ρέι μπορεί να ανέβαλε την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της, αλλά επιβεβαίωσε το νέο αποκαλυπτικό εξώφυλλο του δίσκου της, στο οποίο φωτογραφίζεται τόπλες.

Η 37χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε επισήμως την καθυστέρηση του επερχόμενου άλμπουμ με τίτλο «Did You Know That There's A Tunnel Under Ocean Blvd», μέχρι τις 24 Μαρτίου, παρόλο που αρχικά σχεδίαζε να το κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου.

Η Ντελ Ρέι δεν αποκάλυψε τους λόγους αυτής της απόφασης, ενώ δημοσίευσε όλες τις νέες πληροφορίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το άλμπουμ, που ακολουθεί το «Blue Banisters» και θα περιλαμβάνει συνεργασίες με μερικά διάσημα ονόματα της βιομηχανίας, όπως Father John Misty, Bleachers του Τζακ Άντονοφ και Τόμι Τζένεσις.

Δείτε τη φωτογραφία

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η τόπλες φωτογραφία θα λειτουργήσει ως εναλλακτικό εξώφυλλο του άλμπουμ «Did You Know That There's A Tunnel Under Ocean Blvd» που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το ομώνυμο κομμάτι σε παραγωγή των Λάνα Ντελ Ρέι, Τζακ Αντόνοφ, Ντρου Έρικσον και Ζακ Ντοζ.

Κλείσιμο

Τον περασμένο μήνα, η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια έγινε viral επειδή τοποθέτησε μόνο μία διαφημιστική πινακίδα για το νέο της άλμπουμ και διότι επέλεξε να το κάνει στην πόλη του πρώην συντρόφου της.

Ειδήσεις σήμερα:

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος - Live update: Λεπτό προς λεπτό η κηδεία και η ταφή

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Οι ελληνικές παρουσίες - Δείτε φωτογραφίες

Κηδεία τέως βασιλιά: Πολίτες συγκεντρώνονται στο Τατόι για την ταφή του Κωνσταντίνου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης