Η Έλενα Κώνστα και ο Λάμπρος Κωνσταντάραςήρθαν «αντιμέτωποι» με τις ερωτήσεις του Τάσου Τρύφωνος, κατά τη διάρκεια του «Αδύναμου Κρίκου» όπου ήταν καλεσμένοι.
Το πρώην ζευγάρι διατηρεί πλέον φιλική σχέση, κάτι που φάνηκε και στο πλατό του παιχνιδιού.
«Έλενα, μιλήστε μου λίγο για τα πράσα που λέγατε. Έχετε πιάσει κάποιον πρώην σας στα πράσα;» ρώτησε ο παρουσιαστής.
Κοιτώντας τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, η Έλενα Κώνστα απάντησε: «Όχι, δεν... αυτό του έλειπε! Δεν θα ήταν εδώ».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpr8nl4eq5qp)
Όταν ρωτήθηκε για τον λόγο που χώρισαν, η Έλενα Κώνστα απάντησε: «Χωρίσαμε γιατί πρέπει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά και αυτός. 43 έφτασε! Άντε! Εγώ έχω πολύ μεγάλη καρδιά και, όταν αγαπάω, σκέφτομαι το καλό του άλλου και όχι το δικό μου».
Είτε διαλέξουμε τη Blue Star Ferries, είτε τη Hellenic Seaways, κάθε διαδρομή γίνεται και μια μοναδική εμπειρία: σύγχρονα πλοία, εξαιρετικές παροχές και υπηρεσίες που αναβαθμίζουν το ταξίδι από την πρώτη στιγμή.
Στον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας η σωστή εκπαίδευση σε οδηγεί στην κορυφή. Η επιλογή της σχολής είναι το καθοριστικό βήμα για μια καριέρα με προοπτικές, κύρος και αναγνώριση.