Δίκη Χρυσής Αυγής: Επεισόδιο με τον Λαγό - Επιτέθηκε στη Μάγδα Φύσσα

Δίκη Χρυσής Αυγής: Επεισόδιο με τον Λαγό - Επιτέθηκε στη Μάγδα Φύσσα

Το δικαστήριο ανακοίνωσε ότι έχει κληθεί για κατάθεση στις 18 Ιανουαρίου η σύντροφος του Παύλου Φύσσα - Δείτε φωτογραφίες

lagos_1
Επίθεση με απρεπείς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε σήμερα στη μητέρα του Παύλου Φύσσα, στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ο Γιάννης Λαγός.

Ειδικότερα, ο καταδικασμένος ευρωβουλευτής επιτέθηκε στη μητέρα του δολοφονηθέντος μουσικού, όταν εκείνη ζήτησε από την πλευρά της Χρυσής Αυγής να σταματήσουν να αποκαλούν τον γιο της «μακαρίτη», καθώς όπως ανέφερε ο γιος της έχει «δολοφονηθεί».

«Είσαι επάγγελμα Μάγδα Φύσσα» είπε τότε ο κατηγορούμενος στη μητέρα του δολοφονηθέντος μουσικού, ενώ άρχισε να φωνάζει «άντε γ..». Μάλιστα, ακόμη και τη στιγμή που οι αστυνομικοί του πέρναγαν χειροπέδες, ο κατηγορούμενος δεν σταμάτησε να φωνάζει. Τη στιγμή εκείνη το κοινό, από την πλευρά, των θυμάτων της Χρυσής Αυγής φώναζε «δολοφόνοι» ενώ ο Γιάννης Λαγός φώναζε: «Άντε γεια ρε».

5778012
5778016
5778004


Εν τω μεταξύ, σήμερα το δικαστήριο ανακοίνωσε ότι έχει κληθεί για κατάθεση στις 18 Ιανουαρίου η σύντροφος του Παύλου Φύσσα. Το σχετικό αίτημα είχε υποβάλει η πλευρά της υπεράσπισης. Πρόκειται για τη γυναίκα στα χέρια της οποίας άφησε την τελευταία του πνοή ο Παύλος Φύσσας και η οποία δεν είχε καταθέσει σε πρώτο βαθμό.

5778007
5777998
5778014


«Ομάδα μαυροφορεμένων με ρόπαλα κυνηγούσε τον Παύλο Φύσσα» κατέθεσε αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας

Ακόμη σήμερα στο ακροατήριο, κατέθεσε η κ. Δήμητρα Ζώρζου, αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του μουσικού από τον Γιώργο Ρουπακιά. Στην κατάθεσή της η μάρτυρας ανέφερε πως ομάδα «μαυροφορεμένων με ρόπαλα» κυνηγούσε τον Παύλο Φύσσα και ότι κάποιοι από αυτούς τον χτύπησαν στην πλάτη.

Κλείσιμο
Η εν λόγω μάρτυρας ανέφερε ακόμη πως είδε να σπεύδει στο σημείο το αυτοκίνητο του Γιώργου Ρουπακιά και να βγαίνει εκείνος από μέσα. Όπως είπε, στη συνέχεια η μάρτυρας ο Γιώργος Ρουπακιάς πλησίασε τον Παύλο Φύσσα, ο οποίος είχε βρεθεί σε ένα κλοιό, τον είδε «να τον αγκαλιάζει και να γυρίζει στο αμάξι».

Και ενώ, σύμφωνα με τη μάρτυρα, ο Γιώργος Ρουπακιάς επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητό του, εμφανίστηκαν δύο αστυνομικοί και κατευθύνθηκαν προς τον Παύλο Φύσσα. Ο μουσικός, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, τους φώναξε: «Πιάστε τον, με μαχαίρωσε».

Ειδήσεις σήμερα:

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Πυρετός εργασιών στο Τατόι για την ταφή τη Δευτέρα - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Σε 20 χρόνια «εξαΰλωσε» τα 100 εκατομμύρια της κληρονομιάς του Έλβις

Πέτρος Φιλιππίδης: Ένοχος για τις δύο απόπειρες και αθώος για τον βιασμό, η πρόταση Εισαγγελέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης