Δημήτρης Ουγγαρέζος: Στο σχολείο με έλεγαν μπιφτέκι, κεφτέ, χοντρό, ήμουν φυτό και εκνευριστικός

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Στο σχολείο με έλεγαν μπιφτέκι, κεφτέ, χοντρό, ήμουν φυτό και εκνευριστικός

«Πήγαινα κατηχητικό μέχρι την τρίτη Λυκείου» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής

ougarezos
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «After Dark» και ένα απόσπασμα προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα».

Στη συνέντευξη αυτή ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του ως ένα προβληματικό παιδί. Επιπλέον, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για τη σχέση με τους γονείς του, οι οποίοι του είχαν τεράστια αδυναμία, αλλά και για τα σχόλια που άκουγε από συμμαθητές του λόγω των περιττών κιλών του.

Μιλώντας για την παιδική του ηλικία ο παρουσιαστής ανέφερε: «Σαν παιδί φαινομενικά ήμουν προβληματικό. Εγώ όμως ένιωθα τέλεια. Ήμουν μοναχογιός, μοναχοπαίδι, ένιωθα ότι ήμουν το κέντρο του κόσμου, με έκαναν να νιώθω έτσι και ένιωθα. Ήμουν με παραπανίσια κιλά. Ήμουν ένα παιδί που από το σχολείο μέχρι τις παρέες που μετράει η δημοφιλία του καθενός, εγώ ήμουν στους μη δημοφιλείς, στο περιθώριο. Ακόμα και στο περιθώριο όμως έκανα πάλι τις παρέες μου γι΄αυτό και δεν ένιωθα άβολα».

Δείτε το βίντεο 

Όσον αφορά στους γονείς του, οι οποίοι έχουν φύγει από τη ζωή, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δήλωσε: «Ο μπαμπάς μου ναυτικός, η μάνα μου γατζωμένη από μένα. Φαντάσου η μάνα μου τα παράτησε όλα για να με μεγαλώσει. Οι γονείς μου καμάρωναν σε αρρωστημένο επίπεδο. Αυτό είναι κάτι που δε θα το βρω και νομίζω δε χρειάζεται και να το βρω. Ήταν μια περίεργη κατάσταση, δεν υπήρχε περίπτωση οι γονείς μου να αναγνωρίσουν ελάττωμα σε εμένα. Δεν υπήρχε περίπτωση να πεις κακό για τον γιο τους».

Τέλος αναφορικά με τις παρέες του στο σχολείο και την αντιμετώπιση των συμμαθητών του: «Δε με έκαναν παρέα επειδή είχα παραπάνω κιλά. Δε με ένοιαζε όμως, bullying είναι όταν σε νοιάζει κιόλας. Με έλεγαν μπιφτέκι, χοντρέ, κεφτέ… Ήμουν φυτό, ήμουν εκνευριστικός. Πήγαινα κατηχητικό μέχρι την τρίτη Λυκείου».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Ειδήσεις σήμερα:

Οι πολιτικές παρουσίες στην κηδεία του τέως βασιλιά - Ποιοι «γαλάζιοι» θα πάνε


Ακρίβεια: «Τσουρουφλίζουν» τα τρόφιμα - Οι τιμές αυξάνονται με διπλάσιο ρυθμό από τον πληθωρισμό!


Φλόρενς Πιου: «Πώς μπορούν οι θηλές μου να σε προσβάλλουν τόσο;» αναρωτιέται για τη γυμνή εμφάνισή της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης