Η παρουσιάστρια απηύθυνε τον λόγο στον συνεργάτη της, για τον οποίο το προηγούμενο διάστημα πολλά ήταν τα σχόλια που αφορούσαν στον τηλεοπτικό χρόνο, poy του δίνεται στη μεσημεριανή εκπομπή του MEGA.
«Με κοιτάς ώρες-ώρες λες και είμαι ο λυκειάρχης σου. Ούτε καν η καθηγήτριά σου στο πανεπιστήμιο, στο γυμνάσιο ή στο λύκειο. Ώρες-ώρες γουρλώνεις το μάτι, που τρομάζω κι εγώ με τον εαυτό μου. Τόσο τρομακτικό είναι. Λέω τόσο τρομακτική είμαι; Ρε Θοδωρή είμαι πολύ τρομακτική;» είπε η Ελένη Μενεγάκη.
«Σε βλέπω σαν φωτισμένο αεροδιάδρομο που λες “έλα προσγειώσου”. Είναι φωτισμένος αλλά δεν σε απειλεί» απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Τότε η Ελένη Μενεγάκη πρόσθεσε γελώντας: «Μου ρίχνεις κάτι ματιές που λέω “Θεέ μου τι ματιές του ρίχνω και μου ρίχνει τέτοιες ματιές;”».
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.