Η παρουσιάστρια απηύθυνε τον λόγο στον συνεργάτη της, για τον οποίο το προηγούμενο διάστημα πολλά ήταν τα σχόλια που αφορούσαν στον τηλεοπτικό χρόνο, poy του δίνεται στη μεσημεριανή εκπομπή του MEGA.
«Με κοιτάς ώρες-ώρες λες και είμαι ο λυκειάρχης σου. Ούτε καν η καθηγήτριά σου στο πανεπιστήμιο, στο γυμνάσιο ή στο λύκειο. Ώρες-ώρες γουρλώνεις το μάτι, που τρομάζω κι εγώ με τον εαυτό μου. Τόσο τρομακτικό είναι. Λέω τόσο τρομακτική είμαι; Ρε Θοδωρή είμαι πολύ τρομακτική;» είπε η Ελένη Μενεγάκη.
«Σε βλέπω σαν φωτισμένο αεροδιάδρομο που λες “έλα προσγειώσου”. Είναι φωτισμένος αλλά δεν σε απειλεί» απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Τότε η Ελένη Μενεγάκη πρόσθεσε γελώντας: «Μου ρίχνεις κάτι ματιές που λέω “Θεέ μου τι ματιές του ρίχνω και μου ρίχνει τέτοιες ματιές;”».
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους