Τζούλια Ρόμπερτς: Η αντίδραση της ηθοποιού όταν μαθαίνει πως δεν είναι μια «Ρόμπερτς»

Τζούλια Ρόμπερτς: Η αντίδραση της ηθοποιού όταν μαθαίνει πως δεν είναι μια «Ρόμπερτς»

Η διάσημη ηθοποιός ψάχνοντας να βρει τις ρίζες της αποκάλυψε έκπληκτη ότι έχει το επώνυμο «Μίτσελ»

Julia_Roberts
Η Τζούλια Ρόμπερτς έπαθε σοκ όταν ανακάλυψε ότι δεν είναι «μια Ρόμπερτς». Μια έρευνα στα οικογενειακά της αρχεία έφερε στο φως ένα μυστικό οικογενειακό σκάνδαλο.

Η 55χρονη ηθοποιός, συμμετείχε στο πρόγραμμα Finding Your Roots (Βρίσκοντας Τις Ρίζες σου) της Ancestory και ανακάλυψε πράγματα που δεν γνώριζε για την καταγωγή και το γενεαλογικό της δέντρο μέσω DNA.

Η διάσημη ηθοποιός δεν μπορούσε να το πιστέψει όταν της είπαν ότι το επώνυμό της είναι στην πραγματικότητα εντελώς διαφορετικό, λόγω του ότι η προ-προ-προγιαγιά της Ρόντα Σατλ Ρόμπερτς είχε σχέση με έναν παντρεμένο άνδρα μετά τον θάνατο του συζύγου της Γουίλις Ρόμπερτς.

Ο ιστορικός Dr. Χένρι που ηγήθηκε της έρευνας είπε στην ηθοποιό: «Ανακαλύψαμε ότι κάποια στιγμή στη δεκαετία του 1850, η Ρόντα παντρεύτηκε έναν άνδρα που ονομαζόταν Γουίλις Ρόμπερτς. Η Τζούλια έχει το επώνυμο του Γουίλις. Αλλά ο Γουίλις πέθανε το 1864, πάνω από μια δεκαετία πριν η Ρόντα γεννήσει τον προπάππο της Τζούλια, Τζον. Ψάχνοντας στα αρχεία, ο Γουίλις δεν αναφέρεται στην απογραφή του 1880, αλλά ο προπάππους της Τζον Πέντλετον Ρόμπερτς είναι».



Ο Dr. Χένρι έδωσε χρόνο στην Τζούλια να ανακαλύψει ότι ο Γουίλις αγνοείται, με αποτέλεσμα να της πει: «Ο Γουίλις Ρόμπερτς δεν θα μπορούσε να είναι ο προ-προ-προπάππους σου. Ήταν νεκρός».

Σοκαρισμένη η Τζούλια Ρόμπερτς απάντησε: «Μα εγώ δεν είμαι Ρόμπερτς;».

Ο ιστορικός συνέχισε να εξηγεί πώς η ομάδα του έψαξε βαθιά στα αρχεία της Τζόρτζια, αλλά δεν μπόρεσε να βρει λεπτομέρειες για την ταυτότητα του προ-προπάππου της Τζούλια.

Στη συνέχεια στράφηκαν στην εξέταση του DNA, αφού πήραν δείγματα από την ηθοποιό και έναν ξάδελφό της για να δουν αν θα μπορούσαν να βρουν ποιος ήταν ο πατέρας του προπάππου τους.

Ο Dr. Χένρι εξήγησε: «Βρήκαμε ένα σύμπλεγμα ταυτοτήτων που συνδέουν την Τζούλια και τον ξάδελφό της με έναν άνδρα ονόματι: Χένρι Μακντόναλντ Μίτσελ Tζ.».

Αφού διάβασε το όνομα, η Τζούλια ρώτησε: «Δηλαδή είμαστε Μίτσελ;», με τον καθηγητή να της επιβεβαιώνει ότι είναι το ονοματεπώνυμό της είναι «Τζούλια Μίτσελ».

Συνθέτοντας το παζλ, ο Dr. Χένρι είπε ότι η Ρόντα ζούσε μόνο τέσσερα σπίτια μακριά από τη μητέρα του Χένρι.

Ακούγοντας όλα αυτά για τους προγόνους της η Τζούλια είπε: «Πραγματικά, το μυαλό μου έχει εκραγεί. Είναι συναρπαστικό. Και από την άλλη πλευρά, υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού μου που, όταν ηρεμήσω, μπορεί ακόμα να δεχτεί την ιδέα ότι η οικογένειά μου είναι η οικογένειά μου».

Πρόσθεσε γελώντας: «Προτιμώ το όνομα Ρόμπερτς. Αυτή ήταν μια πολύ απροσδόκητη τροπή».

Ειδήσεις σήμερα:

Οι πολιτικές παρουσίες στην κηδεία του τέως βασιλιά - Ποιοι «γαλάζιοι» θα πάνε

Ακρίβεια: «Τσουρουφλίζουν» τα τρόφιμα - Οι τιμές αυξάνονται με διπλάσιο ρυθμό από τον πληθωρισμό!

Φλόρενς Πιου: «Πώς μπορούν οι θηλές μου να σε προσβάλλουν τόσο;» αναρωτιέται για τη γυμνή εμφάνισή της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης