Celebrity Game Night: Δύο ομάδες με άφθονο χιούμορ βάζουν τα δυνατά τους για να φτάσουν στη νίκη

Celebrity Game Night: Δύο ομάδες με άφθονο χιούμορ βάζουν τα δυνατά τους για να φτάσουν στη νίκη

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στις 18:30, στο MEGA - Δείτε το τρέιλερ

celebrity_game_night__6_
Διασκεδαστικές αναμετρήσεις, αγαπημένοι καλεσμένοι και πολλά απρόοπτα έρχονται στα επόμενα επεισόδια του «Celebrity Game Night» το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στο MEGA.

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στις 18:30, η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχεται παίκτες αποφασισμένους για τη νίκη. Η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Αναστάσιος Ράμμος και η Χρύσπα αντιμετωπίζουν την Άννα Ζηρδέλη, τον Ηλία Μπόγδανο και τον Χάρη Λεμπιδάκη. Με πολύ κέφι οι παίκτες αναμετρώνται στα παιχνίδια «Clue boom», «Μίλα στην κορνίζα», «Πιάσε το μικρόφωνο», «Βουτ Πουλ» και «Γεια στα χέρια σου». Στα highlight της βραδιάς η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Αναστάσιο Ράμμο και ο Ηλίας Μπόγδανος με την Χρύσπα δίνουν τον πιο feelgood ρυθμό στο παιχνίδι με αγαπημένα τραγούδια.

Δύο ομάδες με άφθονο χιούμορ βάζουν τα δυνατά τους για να χαρίσουν τη νίκη στον παίκτη-αρχηγό τους στο «Celebrity Game Night» την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 18:30.

Celebrity_Game_Night__5_

Στην πρώτη ομάδα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Κώστας Μαρτάκης και η Εβελίνα Νικόλιζα και στη δεύτερη ο Σάββας Πούμπουρας, η Έλενα Γαλύφα και ο Θανάσης Πασσάς διασκεδάζουν στα παιχνίδια «Πάρ’ το πάνω σου», «Γεια στα χέρια σου», «Πιάσε το μικρόφωνο», «Βουτ Πουλ» και «Μίλα στην Κορνίζα». Στο τέλος της βραδιάς, η νικήτρια ομάδα προσφέρει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής της ένα χρηματικό ποσό.

Κλείσιμο
Η εκπομπή δεν έχει, όμως, μόνο παιχνίδι. Η Εβελίνα Νικόλιζα, μαζί με τους Playmobeat, την μπάντα του Νίκου Κέρκυρα, μας χαρίζουν μοναδικές μουσικές στιγμές.

Δείτε το τρέιλερ: 

Celebrity Game Night | Σάββατο - Κυριακή 18:30 (trailer)

Παρουσίαση: Σμαράγδα Καρύδη
Εκτέλεση Παραγωγής: Barking Well Media



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης