Σακίρα: Έξαλλη με τον Πικέ - Έβγαλε τον γιο τους σε live streaming χωρίς τη συγκατάθεσή της

Σακίρα: Έξαλλη με τον Πικέ - Έβγαλε τον γιο τους σε live streaming χωρίς τη συγκατάθεσή της

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια έστειλε επιστολή σε πολλά ισπανικά μέσα ενημέρωσης, κατηγορώντας τον πρώην σύντροφό της

piquet-shakira-m
Τίποτα δεν μπορεί να φέρει την ηρεμία στη ζωή της Σακίρα, η οποία πλέον φαίνεται να μην μπορεί να διαχειριστεί τη σχέση με τον πρώην σύντροφό της, Ζεράρ Πικέ. Αν και τα τελευταία νέα ήθελαν την τραγουδίστρια μαζί με τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα, να έχουν έρθει σε κάποια συμφωνία σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών τους, οι «πληγές» που έχουν αναπτυχθεί, μετά το τέλος του έρωτά τους, ενδεχομένως να είναι πολύ βαθύτερες και τα προβλήματα πλέον αφορούν στην ανατροφή των δύο τους παιδιών.

Πιο συγκεκριμένα, η τελευταία κίνηση του διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστή να συμπεριλάβει σε ζωντανή μετάδοση στην πλατφόρμα του Twitch, τον 9χρονο γιο τους Μίλαν, έκανε έξαλλη την Κολομβιανή τραγουδίστρια, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail δεν δέχεται να προβάλλεται δημοσίως το πρόσωπο του γιου της, χωρίς τη συγκατάθεσή της.
Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, η Σακίρα έστειλε επιστολή σε πολλά ισπανικά μέσα ενημέρωσης κατηγορώντας τον πρώην σύντροφό της ότι παρουσίασε το παιδί, μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων θεατών, χωρίς η ίδια να έχει συμφωνήσει.

Η ισπανική Marca αναφέρει ότι η επιστολή από τους εκπροσώπους της τραγουδίστριας ξεκαθάριζε: «Σε καμία περίπτωση δεν έδωσε τη συγκατάθεσή της, ούτε ζητήθηκε η γνώμη της για τη συμμετοχή του γιου της Μίλαν στη live μετάδοση του Ζεράρ Πικέ, και το παιδί βρέθηκε σε μία συζήτηση, της οποία το περιεχόμενο ήταν για ενήλικες».


Η επιμέλεια των παιδιών
Την 1η Δεκεμβρίου η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής κλήθηκαν να επικυρώσουν τη συμφωνία του χωρισμού τους.

Λίγο αφότου μπήκαν στο «City of Justice» του κτιριακού συγκροτήματος που στεγάζει τα δικαστήρια της Βαρκελώνης και μάλιστα από διαφορετικές εισόδους, οι δυο τους έλυσαν όσα είχαν να χωρίσουν, με βασικότερο όλων την επιμέλεια των παιδιών τους.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το σύμφωνο αναφέρει, πως η Σακίρα θα ζήσει στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, μαζί με τα δύο παιδιά τους, τον 11χρονο Σάσα και τον 9χρονο Μίλαν.

Όσο για τον Πικέ, σύμφωνα με τη Daily Mail, ο νόμος του δίνει το δικαίωμα να περνά μέχρι και 10 ημέρες τον μήνα με τα παιδιά του, με τα ταξιδιωτικά του έξοδα να βαραίνουν και τους δύο.
Τι ακριβώς αναφέρεται στη συμφωνία του πρώην ζευγαριού
«Ο Ζεράρ Πικέ θα περνά χρόνο με τα παιδιά του μέχρι 10 ημέρες το μήνα και το σύνολο των τριών περιόδων διακοπών που ισχύουν τις Ηνωμένες Πολιτείες, εκτός από Χριστούγεννα και καλοκαιρινές διακοπές.

Αυτά τα Χριστούγεννα η επιμέλεια θα ισχύσει κατά το 50% σύμφωνα με το ημερολόγιο της περιφερειακής κυβέρνησης της Καταλονίας και τα επόμενα χρόνια θα προγραμματίζεται, σύμφωνα με το σχολικό ημερολόγιο των παιδιών. Αυτό είναι το σύμφωνο που έχουν συνάψει ο ποδοσφαιριστής και η σύντροφος, Σακίρα, σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών τους» αναφέρεται στο δημοσίευμα.

«Υπογράψαμε μια συμφωνία που εγγυάται την ευημερία των παιδιών μας και η οποία θα επικυρωθεί στο δικαστήριο, ως μέρος μιας απλώς επίσημης διαδικασίας» είχαν επισημάνει και οι δύο σε σύντομη δήλωσή τους.

«Ο μοναδικός μας στόχος είναι να παρέχουμε στα παιδιά μας τη μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία και πιστεύουμε ότι η ιδιωτικότητά τους θα γίνει σεβαστή. Εκτιμούμε το ενδιαφέρον που δείχνετε και ελπίζουμε τα παιδιά να συνεχίσουν τη ζωή τους με την απαραίτητη ιδιωτικότητα, σε ένα ασφαλές και ήρεμο περιβάλλον» καταλήγει η δήλωση.

Η νεά σύντροφος του Πικέ θα μπορεί να βλέπει τα παιδιά
Ανάμεσα στις εξελίξεις που σχετίζονταν με την επιμέλεια των παιδιών είχε προστεθεί και η «πέτρα του σκανδάλου», 23χρονη Κλάρα Κία.

Το μεγάλο ερωτηματικό που είχε γεννηθεί μετά την επικύρωση της συμφωνίας του ζευγαριού, ήταν το εάν το νεαρό μοντέλο θα μπορούσε να έχει επαφή με τα δύο παιδιά του συντρόφου της.
πικε-ασσ__1_
Η 23χρονη σύντροφος του Ζεράρ Πικέ, Κλάρα Κία Μάρτι
Αν και λίγα είναι γνωστά για τους όρους της συμφωνίας, καθώς το ζευγάρι δεν επιθυμούσε την οποιαδήποτε διαρροή πληροφοριών, ο δικηγόρος του Πικέ, Ραμόν Ταμπορέρο, διευκρίνισε αν αληθεύει ότι η συμφωνία περιέχει ρήτρα, που απαγορεύει στην Κλάρα Κία, να βλέπει τα δύο αγόρια.

«Είναι απολύτως ψευδές, απολύτως ψευδές. Και οι δύο θα μπορούν να δουν τα παιδιά με τους μελλοντικούς τους συντρόφους, χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι μια πληροφορία που κυκλοφορεί και δεν συμμορφώνεται με την πραγματικότητα» ανέφερε ο δικηγόρος.

«Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Είναι καλύτερα να μην γίνονται τέτοιου είδους ερωτήσεις, γιατί είναι πολύ προσωπικά θέματα» ανέφεραν οι δικηγόροι και των δύο πλευρών, κρατώντας κάθε άλλο όρο, επτασφράγιστο μυστικό.


Ειδήσεις σήμερα:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα πετύχουμε την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα - Δεν το περιμένω άμεσα

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Ο γάμος με την Άννα-Μαρία και ο θάνατος του βασιλιά Παύλου που τον σημάδεψαν

Ληστεία στο Παλαιό Φάληρο: Ο μικρός γιος ήταν αυτός που απελευθέρωσε όλη την οικογένεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης