Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Αν έλεγα ναι σε διαφημίσεις για καλλυντικά, ρούχα και μαλλιά, θα είχα ανοίξει μαγαζί τώρα

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Αν έλεγα ναι σε διαφημίσεις για καλλυντικά, ρούχα και μαλλιά, θα είχα ανοίξει μαγαζί τώρα

«Χάθηκαν πολλά λεφτά από προτάσεις, πάνω από 10.000 ευρώ» είπε

margarita_nikolaidi
Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στις προτάσεις που έχει δεχτεί κι έχει απορρίψει μέχρι σήμερα, καθώς και το έπαθλο των 50.000 ευρώ που έλαβε από τη νίκη της στο MasterChef.

Η σεφ μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αρχικά, αναφέρθηκε στον λόγο που δεν πήρε μέρος σε κάποια πρωινή εκπομπή.

«Δεν ήμουν έτοιμη νομίζω για το πρωινό κι είναι κάτι που δεν ήθελα να κάνω έτσι κι αλλιώς και πριν το παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά.

Εξήγησε μάλιστα, πως ενώ της έχουν γίνει πολλές προτάσεις για διαφημίσεις προϊόντων, η ίδια τις έχει απορρίψει, με αποτέλεσμα να χάσει πολλά χρήματα.

«Η αλήθεια είναι ότι μου έχουν κάνει πολλές προτάσεις για καλλυντικά, ρούχα και μαλλιά. Αν έλεγα ναι, θα είχα ανοίξει μαγαζί τώρα. Μαγειρικά η αλήθεια είναι ότι χάθηκαν πολλά λεφτά από προτάσεις, πάνω από 10.000 ευρώ», δήλωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpogbac96tuh)

Όσο για το έπαθλο του MasterChef και το πώς το αξιοποίησε, είπε: «Στην αρχή, δεν τα πείραζα. Τώρα το καλοκαίρι λίγο βόλτες κλπ, πήρα κι ένα αμάξι μεταχειρισμένο... ».

Κλείσιμο
Αναφορικά με τον Έκτορα Μποτρίνι και τη θέση του ως guest κριτής στο MasterChef, δήλωσε: «Τον ξέρω τον Έκτορα και τα παιδιά είναι πάρα πολύ τυχερά. Όταν μου είπαν στην πρώτη πρακτική ότι θα πάω στον Έκτορα τους είπα "όχι, Παναγία μου, δεν πάω". Αλλά όταν μπήκα στην ομάδα τους, είδα ότι όλοι είναι μια οικογένεια».

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη μίλησε επίσης, για το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον αγαπημένο της, Χρήστο. «Έχει γίνει πρόταση γάμου. Όλο λέμε ότι θα παντρευτούμε το καλοκαίρι και έχουν περάσει 2-3 χρόνια από τότε. Το 2023 είναι η χρονιά μας, οπότε μπορεί μες στο '23», ανέφερε.


Ειδήσεις σήμερα:

«Βουτιά» του πληθωρισμού το 2023, διατήρηση της ανάπτυξης «βλέπει» ο ΟΟΣΑ

«Δεν αποκλείεται μεγαλύτερος σεισμός από τα 4,9 Ρίχτερ της 7ης Ιανουαρίου στη Λέσβο» - Τι λέει ο Παπαδόπουλος

Έξι άτομα επιτέθηκαν σε 33χρονο στο Χαλάνδρι με μαχαίρι - Του άρπαξαν χρήματα και κινητό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης