Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Ο τίτλος του «MasterChef», ο γάμος και η πρόταση στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Ο τίτλος του «MasterChef», ο γάμος και η πρόταση στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef μίλησε για τη ζωή της μετά τον μαγειρικό διαγωνισμό, τη σχέση της με τον αγαπημένο της Χρήστο, ενώ έκανε επίσης μία πρόταση στον κριτή - Δείτε βίντεο

margarita
Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» και αναφέρθηκε στο επάγγελμά της, την προσωπική της ζωή, αλλά και την πρόταση στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να βαφτίσει το παιδί του.

Όπως είπε αρχικά, ακόμα δεν νιώθει έτοιμη να αναλάβει τον ρόλο του «σεφ» σε μία επαγγελματική κουζίνα, οπότε δεν της αρέσει να την αποκαλούν με αυτόν τον «τίτλο».

«Οι συνήθειες δεν άλλαξαν, αλλά βελτιώθηκαν, μετά το ΜasterChef. Κι οικονομικά. Θα καταφέρω να βγάλω νόστιμο φαγητό, αλλά επειδή δεν έχω αναλάβει ποτέ μία κουζίνα, δεν έχω μπει σε ρόλο σεφ. Φοβάμαι. Υστερώ πολύ και θέλω πολλή δουλειά πιστεύω, δεν θα το έκανα ακόμα. Θα έπρεπε όμως, για να ξεπεράσω τον φόβο μου», ανέφερε.

Μαργαρίτα Νικολαϊδη: "Υπάρχει αυτή η μάστιγα που βγαίνουν από τη σχολή και τους λένε κατευθείαν σεφ"

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη δήλωσε: «Δεν είμαι παντρεμένη ακόμα, αλλά πλησιάζουμε και σε αυτό. Ο σύντροφός μου, ο Χρήστος είναι ζαχαροπλάστης. Το όνειρό μας είναι να κάνουμε ένα μαγαζί που θα χωράει όλα κι όλα 20 άτομα, αλλά αυτά τα 20 άτομα θέλουμε να φεύγουν και να λένε ότι θα ξανάρθουν. Δεν θέλω ένα μαγαζί που θα είναι all day bar και θα κάνω τα πάντα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σχέση που έχει κρατήσει με τους τρεις κριτές του MasterChef. «Έχω κρατήσει πολύ καλή επαφή και με τους τρεις κριτές. Μέχρι στιγμής, δεν χρειάστηκε να τους ζητήσω βοήθεια, αλλά είμαι σίγουρη πως αν τους πάρω τηλέφωνο και τους ζητήσω κάτι, θα με βοηθήσουν», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, που περιμένει το πρώτο του παιδί, δήλωσε πως δεν γνωρίζει αν είναι αλήθεια, αλλά χαίρεται πολύ για εκείνον. «Ταιριάζουν πολύ, έχουν απίστευτη χημεία με τη Χρύσα. Θέλω να γίνω νονά. Αυτός μου είχε κάνει πρόταση να γίνει κουμπάρος στον γάμο, εγώ θα γίνω νονά», ανέφερε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.



Ειδήσεις σήμερα:

Φόβοι για τους μαχητές του Αζοφστάλ μετά την παράδοσή του - Παρατεταμένο πόλεμο βλέπει το Κίεβο

Μητσοτάκης: Έδειξε και στο Κογκρέσο χάρτες της «Γαλάζιας Πατρίδας» -Yποσχέσεις για συνέχιση του «εμπάργκο» σε F-16 και F-35 στην Άγκυρα

Αποφασίζουν σήμερα οι ειδικοί για τις μάσκες - Τι θα ισχύσει για μέσα μεταφοράς, σχολεία, καταστήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης