Κριστίνα Ρίτσι: Στα δικαστήρια με τον πρώην της - Αλληλοκατηγορούνται για ψυχολογική κακοποίηση του παιδιού τους

Κριστίνα Ρίτσι: Στα δικαστήρια με τον πρώην της - Αλληλοκατηγορούνται για ψυχολογική κακοποίηση του παιδιού τους

Μετά το επεισοδιακό διαζύγιο, μια νέα δικαστική διαμάχη έχει ξεκινήσει στο Χόλιγουντ

Richie_Herdegen_arthro
Η Κριστίνα Ρίτσι καλείται να αντιμετωπίσει μια δύσκολη δικαστική μάχη για να έχει το παιδί της υπό την αποκλειστική φροντίδα της, καθώς όπως υποστηρίζει, ο πρώην σύζυγός της και παραγωγός ταινιών, Τζέιμς Χίρντεγκεν, κακοποιούσε ψυχολογικά τον γιο τους. Ο Χίρντεγκεν δεν σκοπεύει να παραδώσει όμως εύκολα τα «όπλα», αφού κατηγορεί τη Ρίτσι για τον ίδιο λόγο.

Η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Χίρντεγκεν από το 2013 έως το 2020 και απέκτησαν τον 8χρονο πλέον Φρέντι, το 2014.

Η Ρίτσι υπέβαλε την Τετάρτη στο δικαστήριο, ένα μήνυμα που της έστειλε ο πρώην σύντροφός της, στο οποίο την εκφοβίζει.

Προς το παρόν, οι δυο τους μιλούν μόνο μέσω δικηγόρων, καθώς η σχέση τους έγινε ακόμα χειρότερη όταν ο Χίρντεγκεν δεν έδινε την απαραίτητη φροντίδα στο παιδί, σύμφωνα με τη 42χρονη ηθοποιό.
Κλείσιμο
Christina_Ricci_her_husband__James_Heerdegen
H Κριστίνα Ρίτσι και ο Τζέιμς Χίρντεγκεν μαζί με τον γιο τους, το 2016
Το ειδησεογραφικό πρακτορείο «Radar Online» ανακοίνωσε ότι υπάρχει ένα έγγραφο στο οποίο η Ρίτσι ζητάει μια έκτακτη ακρόαση για να τροποποιήσει τη ρύθμιση επιμέλειας που είχαν αρχικά καθορίσει, όπως συνέστησε ο παιδοψυχολόγος του παιδιού.

Η Ρίτσι κατηγορεί ευθέως τον πρώην άντρα της ότι κακοποιούσε ψυχολογικά το παιδί και πως πρέπει να λάβει ειδική φροντίδα, προκειμένου να μπορεί να μοιραστεί την επιμέλεια μαζί του. 

Από την άλλη πλευρά, ο Χίρντεγκεν υποστηρίζει πως η ηθοποιός λέει ψέματα στο παιδί για εκείνον και πως εκείνη κακοποιεί το παιδί ψυχολογικά, υποστηρίζοντας ότι «μοιράζεται λεπτομέρειες του γάμου μας που είναι συχνά κατασκευασμένες και σίγουρα ακατάλληλες για ένα μικρό παιδί να τις ακούσει».

Η ηθοποιός έδειξε στο δικαστήριο κάποια μηνύματα στα οποία ο Χίρντεγκεν φαίνεται να την εκφοβίζει, όταν εκείνη του εξήγησε ότι ο γιος τους δεν ήθελε να παρευρεθεί σε μια εκδήλωση. Τελικά αποφασίστηκε πως ο παραγωγός χάνει προς το παρόν το δικαίωμα της ολονύχτιας επίσκεψης.

Το δικαστικό έγγραφο έγραφε: «Το Δικαστήριο εκδίδει αυτή τη διαταγή προς το συμφέρον του ανήλικου παιδιού για να διατηρήσει την ηρεμία εν αναμονή της πλήρους ακρόασης υπό το φως των κατηγοριών και των αντικατηγοριών».

Ο δικαστής διέταξε επίσης τόσο τη Ρίτσι όσο και τον Χίρντεγκεν να εγγραφούν σε μαθήματα εκπαίδευσης γονέων, ενώ ειδικός δικηγόρος θα μιλήσει και με το παιδί.  
spl609243_003
Η Κριστίνα Ρίτσι πέρα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τώρα για την επιμέλεια του παιδιού, είχε ένα δύσκολο διαζύγιο με τον Τζέιμς Χίρντεγκεν
Το επεισοδιακό διαζύγιο
Το ζευγάρι χώρισε το 2020, όταν η ηθοποιός κατήγγειλε τον Τζέιμς Χίρντεγκεν για σωματική και σεξουαλική κακοποίηση, με αποτέλεσμα να βγάλει περιοριστικά μέτρα εναντίον του.

Στο παρελθόν, η ηθοποιός είχε δηλώσει πως πέρασε ένα πολύ δύσκολο διάστημα δίπλα του, αναφέροντας σε συνέντευξή της, πως «ένιωθε σαν κλειδωμένη σε ένα σπίτι με τον κακοποιητή της».

Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό τους, η Ρίτσι ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως περιμένει παιδί με τον νέο της σύντροφο και κομμωτή, Μαρκ Χάμπτον, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2021.

Φωτογραφίες: SplashNews.com

Ειδήσεις σήμερα:

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Θα ταφεί στο Τατόι ως ιδιώτης - Η απόφαση της κυβέρνησης

Ληστεία στο Παλαιό Φάληρο: «Προσπάθησα να λύσω πρώτα το παιδί μου», λέει η μητέρα

Πρίγκιπας Χάρι: Γεννήθηκα για την περίπτωση που ο Ουίλιαμ χρειαζόταν κάποιο... όργανο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης