Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Το νέο φλερτ του μοντέλου - Εθεάθη με τον κωμικό, Έρικ Αντρέ

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Το νέο φλερτ του μοντέλου - Εθεάθη με τον κωμικό, Έρικ Αντρέ

Δείπνησαν μαζί σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης, από όπου και έφυγαν 3 ώρες αργότερα

ratajkowski_andre_arthro
H Έμιλι Ραταϊκόφσκι τον τελευταίο καιρό, αλλάζει τους άνδρες «σαν τα πουκάμισα». Η προσωπική της ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας εδώ και κάποιους μήνες, καθώς το μοντέλο έχει δηλώσει πως θέλει να «πειραματιστεί» και να γνωρίσει νέους ανθρώπους.

Μετά το διαζύγιο από τον Σεμπάστιαν ΜακΚλαρντ, το σύντομο ειδύλλιο με τον Πιτ Ντέιβιντσον, τα καυτά φιλιά με τον Τζακ Γκριρ, το ραντεβού με τον Μπραντ Πιτ και τις μεταμεσονύκτιες συναντήσεις με τον DJ Orazio, σειρά έχει ο κωμικός, Έρικ Αντρέ.


Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τους εντόπισε στη Νέα Υόρκη, να μπαίνουν μαζί σε πολυτελές εστιατόριο, από το οποίο και έφυγαν τελικά, μετά από 3 ώρες. Στις φωτογραφίες, φαίνονται να είναι πολύ κοντά, καθώς κρατιούνται αγκαζέ και χαμογελούν ο ένας στον άλλο.

Πρόσφατα, το μοντέλο αποκάλυψε πως «κατέβασε» στο κινητό της τηλέφωνο μία εφαρμογή γνωριμιών, ενώ δήλωσε πως είναι ενθουσιασμένη με τα αιτήματα που δέχεται, κυρίως από γυναίκες. Άλλωστε, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έχει παραδεχτεί πως δεν την ελκύει μόνο το ανδρικό φύλο, αλλά και το γυναικείο.

«Είναι μπερδεμένο και άδικο, γιατί νομίζω ότι πολλοί άντρες που πραγματικά πιστεύουν ότι θέλουν μια δυνατή γυναίκα, δεν ξέρουν πώς να τη χειριστούν. Δεν ξέρουν τι σημαίνει για τη δική τους ταυτότητα. Είναι ένας από τους λόγους που βγαίνω με γυναίκες», είχε πει.

Κλείσιμο
Ωστόσο, δήλωσε πως αν και της αρέσει η εφαρμογή που κατέβασε, δεν θεωρεί ότι θα βρει τον δικό της τύπο εκεί. «Η εφαρμογή αυτή αισθάνομαι ότι είναι για λευκούς. Εγώ θα ήθελα έναν πιο ιδιαίτερο τύπο γυναίκας ή άνδρα, οπότε δεν νομίζω ότι θα συναντήσω τη λαίδη μου εδώ», ανέφερε.




Ειδήσεις σήμερα:

«Βουτιά» του πληθωρισμού το 2023, διατήρηση της ανάπτυξης «βλέπει» ο ΟΟΣΑ

«Δεν αποκλείεται μεγαλύτερος σεισμός από τα 4,9 Ρίχτερ της 7ης Ιανουαρίου στη Λέσβο» - Τι λέει ο Παπαδόπουλος

Έξι άτομα επιτέθηκαν σε 33χρονο στο Χαλάνδρι με μαχαίρι - Του άρπαξαν χρήματα και κινητό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης