Λίγο πριν γίνουν γονείς, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Μετά τον πολιτικό του γάμο, ο Σάκης Αρσενίου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», ο τραγουδιστής δήλωσε πως είναι πολύ ευτυχισμένος, ενώ ανέφερε πως θα πραγματοποιηθεί και θρησκευτικός γάμος.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpobexg47hhl)
«Όλα μια χαρά! Τα διαδικαστικά έγιναν. Ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει μαζί με τη βάφτιση, πρώτα ο Θεός. Είμαστε καλά, το κορίτσι μου είναι καλά», δήλωσε.
«Δεν θα σας πω πότε θα γίνει ο γάμος. Το μωράκι θα έρθει τον Μάρτιο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι», συμπλήρωσε.
Ο γνωστός τραγουδιστής και η σύντροφός του μετρούν εννέα μήνες κοινής πορείας και, όπως είχε αποκαλύψει ο Σάκης Αρσενίου, στον πέμπτο μήνα της σχέσης τους αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και πολύ σύντομα ήρθε και η εγκυμοσύνη. Το ζευγάρι, πρόκειται να αποκτήσει ένα αγόρι το οποίο έχουν αποφασίσει να ονομάσουν Κωνσταντίνο – Εφραίμ.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.