Κάνε ότι κοιμάσαι: Η σειρά επιστρέφει απόψε με διπλό επεισόδιο

Κάνε ότι κοιμάσαι: Η σειρά επιστρέφει απόψε με διπλό επεισόδιο

Στις 22:00 στην ΕΡΤ1 - Δείτε το τρέιλερ

kane-oti-koimasai-ert
Η αστυνομική σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» επιστρέφει απόψε στις 22:00 στην EΡΤ1 με διπλό επεισόδιο, το οποίο αργότερα θα είναι διαθέσιμο στο Ertflix.

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια
Μια ιδιαίτερη σχέση αναπτύσσεται ανάμεσα στον Νικόλα και τη Βικτώρια, η οποία προσπαθεί να εξιλεωθεί και να ξεχάσει τη συμμετοχή της στη συμμορία. Ο Ίσσαρης αφήνει την Άννα να τον βοηθήσει, και εμπιστεύεται τα αισθήματα του για εκείνη. Η Μπετίνα συγκρούεται με τον άντρα της για το πώς πρέπει να χειριστούν την εγκυμοσύνη της κόρης τους. Η αστυνομία πλησιάζει τη Βικτώρια όλο και περισσότερο. Η Νάσια και ο Στάθης αρχίζουν να ερωτεύονται. Ποιο πρόσωπο από το παρελθόν θα πλησιάσει τον γιο του Βανδώρου;
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpni9qkeij0h)

Ο Νικόλας προσπαθεί να βοηθήσει τον μαθητή του με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κηδεμόνας του. Ο Στάθης αρχίζει να ζητάει εξηγήσεις για το παρελθόν και τις συνθήκες θανάτου της μητέρας του. Η Βικτώρια γίνεται απρόσεκτη στο υπόγειο του Νικόλα και δημιουργεί υποψίες σε ανθρώπους που προσέχουν ότι κάποιος ζει εκεί.

Ο Βανδώρος χάνει σταδιακά τον έλεγχο από την απόρριψη της Σοφίας και βυθίζεται ξανά στην κατάθλιψη και το αλκοόλ. Η δικηγόρος του Μάνου μετανιώνει που τον ανέλαβε, αλλά την πιέζουν να συνεχίσει την υπεράσπιση. Ποιο μυστικό του Στάθη θα διώξει τη Νάσια μακριά του;
Κλείσιμο
ΚΑΝΕ-ΟΤΙ-ΚΟΙΜΑΣΑΙ

Η υπόθεση της σειράς
Ο Νικόλας είναι ο αγαπημένος φιλόλογος σε ένα περιθωριακό λύκειο. Μια σειρά συγκλονιστικών γεγονότων αρχίζει να εκτυλίσσεται μετά από μια βίαιη ληστεία σε ένα γειτονικό σπίτι που δημιουργεί ένταση στην ήδη κλονισμένη σχέση του με τη σύζυγο και την κόρη του.
Την ίδια στιγμή η απιστία του με μια μυστήρια γυναίκα τον βασανίζει αλλά όλα αλλάζουν σύντομα, αφού το κακό παραμονεύει κι έχει βάλει στόχο τη γυναίκα και την κόρη του.

Ειδήσεις σήμερα

Ομολόγησε η 29χρονη ότι πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα

«Άπιστος υπήρξα, βιαστής όχι. Μας κατέστρεψαν, δεν έχουμε να φάμε» ισχυρίζεται ο Φιλιππίδης

Βίντεο: Ο Αντύπας δέχτηκε επίθεση στη σκηνή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης