Στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή η ηθοποιός αναφέρθηκε στα γεγονότα στην ζωή της που την σημάδεψαν: «Με αλλάξαν ο ερχομός των παιδιών και η απώλεια της μητέρας μου, που «έφυγε» αρκετά νέα, την αναζητώ συνέχεια».
Δείτε το βίντεο
Αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη σημείωσε: «Δεν έχω μετανιώσει που μίλησα για τον Πέτρο Φιλιππίδη, δίνεις ένα παράδειγμα, ότι μπορείς να μιλήσεις. Μίλα τώρα, όχι πολύ μετά, μην περιμένεις».
Για την επιτυχία που είχε με την σειρά «Ψίθυροι καρδιάς» σχολίασε: «Επαγγελματικά η επιτυχία στο ξεκίνημα μου με επηρέασε, τότε οι ηθοποιοί της τηλεόρασης ήταν παρακατιανοί. Η επιτυχία στην τηλεόραση μου κόστισε στο θέατρο για ένα διάστημα, γιατί μας θεωρούσαν πιο δεύτερους. Με τον Απόστολο Γκλέτσο δεν μπορούσαμε να περπατήσουμε στο δρόμο την εποχή των ”Ψίθυρων καρδιάς”, κάποιες φορές θέλαμε συνοδεία». Όσο για τον σύζυγό της και ηθοποιό ανέφερε ότι: «Με τον Φάνη Μουρατίδη δεν έχουμε αντιζηλίες ή ανταγωνισμό, υπάρχει μεγάλη κατανόηση όμως. Ήμουν ένας άνθρωπος ανεξάρτητος και η συγκατοίκηση στην αρχή με τον Φάνη Μουρατίδη μου φαινόταν περίεργη».
Στη συνέχεια, μίλησε και για την συμμετοχή του Φάνη Μουρατίδη στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Μaestro»: «Το ”Μaestro” είναι μια άρτια δουλειά, ο Φάνης είναι πάντα κάλος, λάμπει όταν το περιβάλλον είναι τόσο καλά δομημένο».
Σχετικά με την πιθανότητα να άλλαζε κάτι στην εξωτερική της εμφάνιση απάντησε με ειλικρίνεια: «Η εξωτερική εμφάνιση είναι τυχαία, χαίρομαι για κάποια καλά που έχω, μεγαλώνω και ωριμάζει η εικόνα. Σκέφτομαι, πλησιάζω και στα 50, αν δω ότι κάτι είναι πολύ χάλια, μπορεί να τα διορθώσω».
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events