Survivor All Star: Το δεύτερο συμβούλιο φέρνει στην επιφάνεια νέες αντιπαραθέσεις

Survivor All Star: Το δεύτερο συμβούλιο φέρνει στην επιφάνεια νέες αντιπαραθέσεις

Απόψε στις 21:00, στο ΣΚΑΪ - Δείτε το τρέιλερ

survivor_all_star__4_
Οι ομάδες διατήρησαν τον αγαπημένο διαχωρισμό των Διάσημων και των Μαχητών και οι Survivors φόρεσαν για μία ακόμα φορά τις Κόκκινες και τις Μπλε μπαντάνες.

Ήδη από τα πρώτα ματσαρίσματα φάνηκε η δυναμική των παικτών που ρίχτηκαν με πάθος στο στίβο μάχης διεκδικώντας το πρώτο έπαθλο και την πρώτη ασυλία. Οι Κόκκινοι ήταν εκείνοι που κατάφεραν να κατακτήσουν τη νίκη ενώ απόψε οι δύο ομάδες αγωνίζονται για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Ποια ομάδα θα έχει την καλύτερη επίδοση στον αποψινό στίβο μάχης; Μια δεύτερη νίκη των Διάσημων θα αναγκάσει τους Μαχητές να αναδείξουν δύο υποψήφιους ενώ εάν οι Μπλε πάρουν τη ρεβάνς τότε η κάλπη θα έχει χρώμα κόκκινο.

Η χθεσινή υποψηφιότητα του Περικλή Κονδυλάτου έφερε και τις πρώτες συζητήσεις και εντάσεις ενώ απόψε το δεύτερο συμβούλιο φέρνει στην επιφάνεια νέες αντιπαραθέσεις. Γνωρίζοντας πως ήδη από την πρώτη εβδομάδα ένας Survivor θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, κανείς δεν μπορεί να νιώσει σίγουρος για την παραμονή του!

Δείτε το τρέιλερ:

Survivor All Star | Trailer | 09/01/2023
Κλείσιμο

Η πρεμιέρα του Survivor All Star άγγιξε την κορυφή της τηλεθέασης, σημειώνοντας 40,3% στο δυναμικό κοινό (18-54) και 39,2% στο γενικό σύνολο του κοινού.

Στα social media, το #SurvivorGR κατάφερε να γίνει Νο1 trend από τα πρώτα λεπτά της έναρξης προβολής του και παρέμεινε σε αυτή τη θέση, έως και 12 ώρες, μετά την ολοκλήρωση του επεισοδίου.


Ειδήσεις σήμερα

Σήμερα η απολογία του Φιλιππίδη για τον βιασμό και τις δυο απόπειρες βιασμού – Τι θα υποστηρίξει

Χαλάει από σήμερα ο καιρός με βροχές και... ζέστη - Πέφτει από αύριο η θερμοκρασία

Σεισμός 3,8 Ρίχτερ στην Κρήτη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης