Μπίλι Άιλις: Μία λάθος διάγνωση άλλαξε τη ζωή της - Ήθελε να γίνει χορεύτρια

Μπίλι Άιλις: Μία λάθος διάγνωση άλλαξε τη ζωή της - Ήθελε να γίνει χορεύτρια

Τα όνειρα που είχε σταμάτησαν, όταν οι γιατροί διέγνωσαν έναν σοβαρό τραυματισμό στο πόδι της

billie_eilish__1_
Η Μπίλι Άιλις στο παρελθόν διέγραφε μια εξαιρετική πορεία στον χορό, μέχρι τη στιγμή που ένας σοβαρός τραυματισμός διέκοψε το όνειρό της.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Vogue» και αναφέρθηκε στον τραυματισμό της, τη λάθος διάγνωση και πώς αυτά επηρέασαν τη σχέση της με το σώμα της.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, χρειάστηκαν χρόνια για να εξαλείψει τα συναισθήματα θυμού που ένιωθε και να αποκαταστήσει τη σχέση που είχε με το σώμα και τις κινήσεις της. Άλλωστε, πριν εξελιχθεί σε επιτυχημένη τραγουδίστρια, φοιτούσε στο Revolution Dance της Καλιφόρνια.

Κλείσιμο

Ωστόσο, ένα ατύχημα στη νεαρή ηλικία των 13 ετών, την ανάγκασε να ξεχάσει τις φιλοδοξίες της στον χορό. Όπως αποκάλυψε, υπέστη έναν τραυματισμό, ο οποίος εμπόδιζε την ανάπτυξη του ισχίου της, όπως της είπαν οι γιατροί.

«Περνώντας τα εφηβικά μου χρόνια, μισούσα τον εαυτό μου. Αυτά τα συναισθήματα προήλθαν από τον θυμό που είχα σχετικά με το σώμα μου και τον πόνο που μου προκάλεσε αυτό το ατύχημα. Έχασα πάρα πολλά, εξαιτίας αυτού του τραυματισμού», δήλωσε.

«Βίωσα πολλούς τραυματισμούς στα κάτω άκρα μου. Είχε γίνει λανθασμένη διάγωνση. Ευτυχώς, μετά από μια σειρά εξετάσεων από ειδικούς, διαγνώστηκα με υπερκινητικότητα. Δεν υπήρχε κανένας σοβαρός τραυματισμός, απλά το σώμα μου ήταν τόσο ευέλικτο, που καμιά φορά με πονούσε», εξήγησε η τραγουδίστρια.


Σύμφωνα με την ίδια, έκανε χρόνια να τα «βρει» με το σώμα της και να μπορεί να προσαρμοστεί στους ρυθμούς του. Όταν όμως το έκανε, κατάλαβε πως η ζωή της είναι πολύ καλύτερη από όσο πίστευε.

«Ένιωθα για χρόνια ότι το σώμα μου βρισκόταν πιο μπροστά από εμένα. Έπρεπε να μπω σε μια διαδικασία να πω "το σώμα μου στην πραγματικότητα είμαι εγώ". Να καταλάβω ότι δεν βρίσκεται εδώ απλά για να με ξεπεράσει. Μόλις συνειδητοποίησα ότι είμαστε ένα, η ζωή μου έγινε πολύ καλύτερη», παραδέχτηκε.

Στο παρελθόν, η Μπίλι Άιλις είχε δικαιολογήσει την επιλογή της να φοράει μόνο φαρδιά ρούχα, λέγοντας πως δεν ένιωθε άνετα με το σώμα της.


«Άρχισα να φοράω φαρδιά ρούχα, μόνο λόγω του σώματός μου. Χαίρομαι όμως, που βρίσκομαι σε αυτή τη φάση της ζωής μου. Στο παρελθόν, μπορεί να χόρευα συνέχεια, όμως δεν έτρωγα κανονικά. Λιμοκτονούσα. Τώρα νιώθω υγιής», είχε δηλώσει στο Insider.



Ειδήσεις σήμερα:

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Κρίσιμες ώρες για την υγεία του - Σύσσωμη η οικογένειά του στην Αθήνα


Μπραντ Πιτ: H αγαπημένη του ερωτική σκηνή έρχεται από ένα τηλεοπτικό σόου των 80s


Ρόντρικ Μπίτον: Πώς «βλέπει» ένας Άγγλος 5.000 χρόνια ελληνικής ιστορίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης