MasterChef 2023: Παλιοί παίκτες θα προσπαθήσουν να κερδίσουν μία θέση στoν διαγωνισμό

MasterChef 2023: Παλιοί παίκτες θα προσπαθήσουν να κερδίσουν μία θέση στoν διαγωνισμό

Γεμάτος εκπλήξεις ο νέος κύκλος του μαγειρικού παιχνιδιού 

masterchef__3_
Από το φετινό MasterChef δεν θα λείψουν οι ανατροπές. Ο μαγειρικός διαγωνισμός κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και σύμφωνα με ρεπορτάζ του Breakfast@Star, εκτός από τους νέους παίκτες, οι παλιοί θα προσπαθήσουν και αυτοί να μπουν στο παιχνίδι ξανά.

«Έχουμε δύο νέα πράγματα, τις λευκές ποδιές και τις μαύρες. Όσοι διαγωνιζόμενοι πάρουν τη λευκή ποδιά από τη δοκιμασία, περνάνε κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef. Όμως, η μεγάλη ανατροπή είναι η λέξη που θα πω τώρα. Οι εισβολείς», είπε αρχικά δημοσιογράφος της εκπομπής.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpnhw74m8sc1)

Στη συνέχεια, εξήγησε πως με κάποιον τρόπο, οι παλιοί παίκτες του διαγωνισμού θα προσπαθήσουν να βρεθούν ξανά στην κουζίνα του MasterChef.

«Θα έχουμε παλιούς παίκτες, οι οποίοι με κάποιον τρόπο, με κάποιο τέχνασμα, θα προσπαθήσουν να διεισδύσουν στο σπίτι και να διεκδικήσουν ξανά μια θέση στο παιχνίδι», αναφέρει.

Όπως είπε στη συνέχεια, οι παίκτες θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την πολυπόθητη θέση με κάποιο... τέχνασμα, ενώ τόνισε πως μια τέτοια εισβολή μπορεί να αλλάξει τη ροή και τη στρατηγική ολόκληρου του παιχνιδιού.

«Δεν υπάρχουν γκεστ. Υπάρχουν εισβολείς. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Ένας εισβολέας μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες, τις κλίκες, τις παρέες και τον θαυμασμό ακόμα, που δείχνει ο ένας παίκτης στον άλλο μέσα σε δευτερόλεπτα», καταλήγει ο δημοσιογράφος.


Ειδήσεις σήμερα

Σήμερα η απολογία του Φιλιππίδη για τον βιασμό και τις δυο απόπειρες βιασμού – Τι θα υποστηρίξει

Χαλάει από σήμερα ο καιρός με βροχές και... ζέστη - Πέφτει από αύριο η θερμοκρασία

Σεισμός 3,8 Ρίχτερ στην Κρήτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης