Με νέα ανάρτηση επανήλθε στο Instagram η Μαίρη Βιτινάρος, η model instructor που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή της στο GNTM 5.
Το διεθνές top model με έδρα το Λος Άντζελες βρίσκεται στην Ελλάδα και το βράδυ της Παρασκευής 6 Ιανουαρίου, ανάρτησε μία σειρά από φωτογραφίες της, στις οποίες φορά μόνο τα εσώρουχά της σε φουξ απόχρωση.
Η Μαίρη Βιτινάρος ποζάρει στον φωτογραφικό φακό, μπροστά από μία λευκή κουρτίνα σε κάποιο σπίτι στην Αθήνα. Οι φωτογραφίες της απέσπασαν χιλιάδες likes, ενώ οι περισσότεροι από τους ακολούθους της σχολίασαν το σώμα και τους κοιλιακούς της.
Δείτε τις φωτογραφίες
Ποια είναι η Μαίρη Βιτινάρος
Με καταγωγή από Ελλάδα και Αυστραλία, η Μαίρη Βιτινάρος μπήκε στον χώρο του μόντελινγκ από τα 17 της χρόνια. Έχει κάνει σπουδές στα οικονομικά, ενώ από μικρή ήθελε να γίνει τενίστρια. Το ύψος της είναι 1,84, το οποίο συνδυαστικά με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της και το περπάτημα στην πασαρέλα, εξασφάλισαν στη Μαίρη Βιτινάρος πολλές συνεργασίες με διάσημους οίκους μόδας, όπως οι Ellipse Lingerie, Guess, Ralph Lauren, Gottex, ενώ έχει αναλάβει καμπάνιες με μαγιό και εσώρουχα, αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα αλλά και τη fitness πλευρά της. Με 149.000 ακόλουθους στο Instagram, το νέο πρόσωπο του προηγούμενου GNTM, είναι αρκετά ενεργό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.