Γιώργος Βογιατζής: «Έχω μείνει 8 ημέρες νηστικός μέχρι που ο Φίνος μου έφερε χρήματα από τη Βλαχοπούλου»

Γιώργος Βογιατζής: «Έχω μείνει 8 ημέρες νηστικός μέχρι που ο Φίνος μου έφερε χρήματα από τη Βλαχοπούλου»

O ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στη γνωριμία του με τους Φράνκο Τζεφιρέλι και Μαντόνα

vogiatzis_121
O Γιώργος Βογιατζής μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε στο Παρίσι, αλλά και τη συνεργασία του με τον Φράνκο Τζεφιρέλι

Στη συνέντευξη που παραχώρησε  στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο ηθοποιός έκανε αρχικά μία αναδρομή στο παρελθόν, λέγοντας:

«Ξεκίνησα από το Παρίσι για να πάω φαντάρος στην Ελλάδα και “κόλλησα” στη Ρώμη. Δεν επέστρεψα ποτέ. Έχω κοιμηθεί δύο μήνες στο αυτοκίνητο, έχω μείνει 8 ημέρες νηστικός μέχρι που ο Φίνος μου έφερε χρήματα από την Βλαχοπούλου που ήταν οικογενειακή φίλη μας.

Ο Κακογιάννης με πήρε να παίξω στον Ζορμπά. Ήμουν κάτω των 18 και ζήτησε από τη μητέρα μου να υπογράψει για να παίξω. Την επόμενη ημέρα ήμουν στην Κρήτη. Πήγα να μιλήσω στην Ειρήνη Παπά και εκείνη με επέκρινε. Της αντιμίλησα, έφυγα και από εκείνη την ημέρα γίναμε κολλητοί».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpkwf3cwoau1)

Αργότερα, ο Γιώργος Βογιατζής είπε: «Η πρώτη μου σύζυγος, μου έστειλε την κόρη μου στα γυρίσματα με την Νταϊάν Κίτον. Η δεύτερη ένα πρωί πήρε τον γιο μου, έφυγε και δεν γύρισε ποτέ. Ξαναείδα τον γιο μου μετά από δύο χρόνια. Με την τρίτη σύζυγό μου γνωριστήκαμε στην Ελλάδα. Μου πήρε μήνες γιατί ήταν μικρή και όταν με έβλεπε, έλεγε “Τι καλός ο κύριος Βογιατζής”».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στον Φράνκο Τζεφιρέλι, που τον επέλεξε για να υποδυθεί τον Ιωσήφ στη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ».

Σχετικά με αυτό, έιπε: «Έστειλα γράμμα στον Τζεφιρέλι και του έγραψα: “Ξέρω ότι είδατε την ταινία μου στις Κάννες” και με φώναξε αμέσως. Σε όλα τα γυρίσματα η Μαντόνα δεν μίλαγε ποτέ στη γυναίκα μου. Εμένα ερχόταν με αγκάλιαζε κι εκείνη την αγνοούσε».

Φωτογραφία άρθρου:  NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ


Ειδήσεις σήμερα:

Βασίλης Τόπαλος: «Έπεσε πολύ ξύλο στο σπάρινγκ» κατέθεσε στην αστυνομία αυτόπτης μάρτυρας

Δύσκολο το επόμενο δίμηνο με γρίπη, κορωνοϊό και ελλείψεις φαρμάκων

Γλυπτά του Παρθενώνα: Πού στοχεύει η «καταιγίδα» των βρετανικών δημοσιευμάτων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης