Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τη μνηστή του: «Με το που της λέω ότι χωρίζουμε, μου ρίχνει μπουνιές»

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τη μνηστή του: «Με το που της λέω ότι χωρίζουμε, μου ρίχνει μπουνιές»

«Ήρθε 15χρονη φαν μου στην Αθήνα για να με δει αλλά η Νάνσυ ζήλεψε» είπε για την αφορμή του έντονου καβγά που τους οδήγησε στο Αστυνομικό Τμήμα

emmanoyil_ksylodarmos
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κατηγορείται από την αρραβωνιαστικιά του για ξυλοδαρμό, την ίδια ώρα που σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο hair stylist βρέθηκε σε Αστυνομικό Τμήμα για αυτό.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θέλησε να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή και έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα Espresso, ισχυριζόμενος, μεταξύ άλλων, ότι η Ναυσικά (Νάνσυ) Χιουρέα «ζαλίστηκε από τη δημοσιότητα του ονόματός του».

Πιο αναλυτικά, έιπε:

«Μετά την Αγγλία, όπου πήγα εγώ για ένα μήνα για να μείνω μαζί της, ήρθε τώρα εκείνη στην Ελλάδα να κάνουμε μαζί γιορτές. Ενώ, όμως, είχαμε συμφωνήσει να σταματήσει να με ζηλεύει παθολογικά, εκείνη δεν το έκανε. Απεναντίας, επενέβαινε στα επαγγελματικά μου, μου «έλεγε αν κάνεις εκπομπή θα είμαι κι εγώ μαζί σου» – μιλάμε για τόσο ακραία πράγματα. Η γυναίκα αυτή παθιάστηκε αρρωστημένα μαζί μου και ζαλίστηκε από τη δημοσιότητα του ονόματος Κωνσταντίνος Εμμανουήλ…».
εμμανουηλ

Ακόμη, ανέφερε πώς οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα, λέγοντας:

«Ήρθε από τα Χανιά 15χρονη φαν μου στην Αθήνα για να με δει μαζί με τους γονείς της και συναντηθήκαμε όλοι μαζί, αλλά η Νάνσυ ζήλεψε ακόμη και το ανήλικο κορίτσι. Λογομαχήσαμε έντονα και της είπα πάρε τα πράγματά σου και φύγε πριν μπει το 23. Δεν σε θέλω… Με το που της λέω χωρίζουμε, μου ρίχνει δύο μπουνιές στα μάτια και μου τα…σκίζει -οι βολβοί μου έγιναν κατακόκκινοι- ενώ χτυπήθηκε κι η μύτη μου κι έτρεχε αίμα. Μου ρίχνει μια κλωτσιά στα αχαμνά με αποτέλεσμα να λυγίσω από το πόνο.
Emmanoyil_

Πάω τότε να την πιάσω από το τζάκετ για να αμυνθώ, αλλά φεύγει από το υπνοδωμάτιο και τρέχει στο σαλόνι. Την ακολουθώ, αλλά εκείνη βρίσκει το μπολ με το νερό του σκύλου και το ρίχνει όλο επάνω μου. Την κυνήγησα γύρω από το τραπέζι για να τη σταματήσω, αλλά προλαβαίνει και κλειδώνεται στο δωμάτιο όπου είχα μέσα το σκυλί και το κινητό μου. Τις χτυπούσα μια ώρα για να μου ανοίξει και δεν μου άνοιγε. Δεν ξέρω καν αν ειδοποίησαν οι γείτονες την Αστυνομία… Εδώ μου δάγκωσε το χέρι κι ούρλιαξα από τον πόνο. Δηλαδή έγινα από θύμα θύτης;».
emmanouil_nosokomeio
Κλείσιμο

«Πέρασα αυτόφωτο χωρίς χειροπέδες, πήγα στο Α.Τ., έδωσα κατάθεση και μετά πήγα στο νοσοκομείο, όπου έμεινα για επτά ώρες. Έκανα υπέρηχο κι αξονική στην κοιλιά, τις ίδιες εξετάσεις και στο κεφάλι, εξετάστηκα από ΩΡΛ κι οφθαλμίατρο, έκανα ακτινογραφίες θώρακα και περιμένω να πάρω τα αποτελέσματα. Κατέθεσα κι εγώ μήνυση εναντίον της… Θέλουμε δεν θέλουμε να αποσύρουμε τη μήνυση θα βρεθούμε στα δικαστήρια… Νιώθω τεράστιο θύμα, με εξαπάτησε» κατέληξε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.


Ειδήσεις σήμερα:


Βασίλης Τόπαλος: 25χρονος Γεωργιανός με εμπειρία 200 αγώνων ο αντίπαλος του στο σπάρινγκ


Φρίκη στη Βέροια: Τη διαδρομή που ακολούθησε η 29χρονη αναζητούν οι Αρχές


Κορωνοϊός: Μέρες του 2019 ζει η Κίνα - Άγνωστος ο αριθμός νεκρών και νοσούντων από Covid-19
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης