Εορταστικό γκαλά για τον εορτασμό των 35 χρόνων της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών

Εορταστικό γκαλά για τον εορτασμό των 35 χρόνων της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών

Στο τραπέζι των συζητήσεων οι  κρίσιμοι πυλώνες στη νέα εποχή της ελληνικής οικονομίας - Ηχηρά ονόματα του επιχειρείν έδωσαν το παρών

gala-domna
Η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.) συνδυάζοντας τον εορτασμό των 35 χρόνων της με την εορταστική περίοδο, διοργάνωσε ένα εορταστικό γκαλά. 

Σε γνωστό κλαμπ των βορείων προαστίων που διέθετε μια μοναδική διακόσμηση και ένα εορταστικό set up, oι σημαντικότεροι επιχειρηματίες της χώρας έδωσαν το παρών την περασμένη Πέμπτη, σε μια λαμπερή βραδιά με γερή δόση από christmas spirit.

Toυς καλεσμένους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Ε.ΕΝ.Ε. και Πρόεδρος EFA GROUP, Κρίστιαν Χατζημηνάς, ο οποίος στην ομιλία του ανέφερε ότι η Ε.ΕΝ.Ε., μετά από την δυναμική και την εμπειρία των 35 χρόνων της, αποτελεί σήμερα ένα δυναμικό, διαφορετικό φορέα έκφρασης. Η σύγχρονη επιχειρηματικότητα  έχει στόχο με συγκεκριμένες και ουσιαστικές προτάσεις για την οικονομία και τις επιχειρήσεις να συμβάλλει στην προοπτική ανάπτυξης και ευημερίας της Ελλάδας και στην ενίσχυση του διεθνούς αποτυπώματος της χώρας και των επιχειρήσεων.

gala-tsimtsili-apostolopoulos
Ο Πρόεδρος της ΕΕΝΕ Κρίστιαν Χατζημηνάς βραβεύει τον Δρ.Βασίλη Αποστολόπουλο για την 10ετή θητεία του στην Προεδρία της ΕΕΝΕ, στο βήμα και η παρουσιάστρια της εκδήλωσης Σταματίνα Τσιμτσιλή


Οι κρίσιμοι πυλώνες στη νέα εποχή της ελληνικής οικονομίας που θα στηρίξει η Ένωση είναι η διαρκής αναβάθμιση των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού μέσω σειράς κινήτρων από τις ίδιες τις επιχειρήσεις. Πρόκειται για την ολιστική προσέγγιση που θα συμπεριλαμβάνει ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων των εργαζομένων και αναβάθμιση των πολιτιστικών τους γνώσεων και εμπειριών.

Κλείσιμο
gala-een
Δόμνα Μιχαηλίδου, Κρίστιαν Χατζημηνάς Πρόεδρος ΕΕΝΕ, Παύλος Ευθυμίου


Τα welcome drinks καλωσόρισαν τους προσκεκλημένους τη στιγμή που οι σεφ του χώρου ετοίμασαν μοναδικές εορταστικές γεύσεις.

gala-table


Τη βραδιά παρουσίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

tsimtsili-gala


Κατά τη διάρκεια του Gala black tie dinner βραβεύτηκε ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος (Επίτιμος Πρόεδρος της Ε.ΕΝ.Ε.) για τη δεκαετή προσφορά του στην ελληνική επιχειρηματικότητα και το κοινωφελές του έργο. Στον συγκινητικό του λόγο, εξήρε το έργο της Ε.ΕΝ.Ε.και υπενθύμισε ότι το «πατριωτικό επιχειρείν» αποτέλεσε αφήγημα που ανέδειξε την Ε.ΕΝ.Ε. στην περίοδο της κρίσης, δημιουργώντας θέσεις εργασίας εντός της χώρας και παράγοντας πλούτο. Εξίσου συγκινητική ήταν και η ομιλία του Σωτήρη Τσαφούλια ο οποίος αναφέρθηκε στο πως συνδυάζεται η τέχνη με το επιχειρείν.

gala-apostolopoulos
Η στιγμή της βράβευσης του Επίτιμου Προέδρου Δρ.Βασίλη Αποστολόπουλου


Το Gala dinner έκλεισε με τον Στέφανο Κορκολή στο πιάνο- ο οποίος σε ένα διάλειμμα της προετοιμασίας του για την παράσταση του Μεγάρου- απέδωσε δικές του, αλλά και ξένες επιτυχίες. Μέρος από τα εισιτήρια της βραδιάς θα διατεθούν για το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Aργώ» αφού επιχειρήσεις και κοινωνία «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ».

korkolis-gala


gala-roi
Κατερίνα Παναγοπούλου, Ρόη Αποστολοπούλου

gala-people
Γιώργος Χατζημηνάς, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Κρίστιαν Χατζημηνάς Πρόεδρος ΕΕΝΕ


gala-vafeias
Έμιλυ και Χάρης Βαφειάς

gala-trikardos
Ο Βασίλης Τρίκαρδος με τη σύζυγό του Μαριάντζελα Παράβαλου





Ειδήσεις σήμερα:

Άγρια κόντρα του Γεωργιάδη με τον Ηλιόπουλο στον «αέρα»: «Είσαι κλόουν» - «Είστε άθλια υποκείμενα»

Συνελήφθη για επεισόδιο βίας με την έγκυο σύντροφό του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Όλοι αγαπήσαμε αλλά...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης