Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κοντά στα παιδιά της «Στοργής» - Φιλανθρωπικό γκαλά με μουσική για καλό σκοπό

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κοντά στα παιδιά της «Στοργής» - Φιλανθρωπικό γκαλά με μουσική για καλό σκοπό

Χάρισε αισιοδοξία και χαμόγελα στο Christmas Gala του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «Στοργή» - Ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του, υποστήριξε την ετήσια εκδήλωση του συλλόγου, τραγουδώντας στη ξεχωριστή βραδιά

ARGIROS-STORGI-GALA
Για ακόμη μια χρονιά ο Κωνσταντίνος Αργυρός, πάντα δίπλα στις δράσεις του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» εμφανίσθηκε στο φιλανθρωπικό Christmas Gala που διοργανώθηκε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 στο Theatro Vergina του Regency Casino Thessaloniki.

Ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του, υποστήριξε την ετήσια εκδήλωση του συλλόγου, τραγουδώντας στην ξεχωριστή αυτή βραδιά τις μεγάλες επιτυχίες του που έχουμε αγαπήσει.

Για πολλοστή φορά ο δημοφιλής καλλιτέχνης δείχνει έμπρακτα την ευαισθησία του σε παιδιά που νοσούν. 


ARGIROS-STORGI-SONGS
Η Τίμη Μπακατσέλου Πρόεδρος του Συλλόγου «Στοργή» συγχαίρει τον Κωνσταντίνο Αργυρό






Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός επισκέφθηκε και ξεναγήθηκε στον ξενώνα της «ΣΤΟΡΓΗΣ» όπου θαύμασε το σπουδαίο έργο του Συλλόγου.

ARGYROS-PAIDIASTORGI
Κλείσιμο


Τα έσοδα, της εκδήλωσης, θα διατεθούν για τη στήριξη των Καρκινοπαθών Παιδιών, που φιλοξενούνται στον Ξενώνα του Συλλόγου «ΣΤΟΡΓΗ». Φανερά συγκινημένη η κυρία Τίμη Μπακατσέλου, Πρόεδρος του Συλλόγου «ΣΤΟΡΓΗ» μεταξύ άλλων, ανέφερε πως «Όλοι οι φίλοι μαζί, με μια αγκαλιά, στο σκοπό της Προσφοράς, της Αγάπης, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης».

ARGIROS-THEMA-STORGI


Ο Σύλλογος Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» ιδρύθηκε το 1991, μετά από την πρωτοβουλία της κας Τίμης Μπακατσέλου μαζί με μια ομάδα γυναικών, που είχαν την κοινωνική ευαισθησία και το όραμα να βοηθήσουν αποτελεσματικά τα καρκινοπαθή παιδιά της Θεσσαλονίκης αλλά και του ευρύτερου γεωγραφικού χώρου. Ασχολήθηκε και ασχολείται με διάφορα έργα βοηθώντας τα άρρωστα παιδιά και τους γονείς τους όπου και όπως είναι δυνατόν.

STORGI-BAKATSELOU
Η Πρόεδρος του Συλλόγου «Στοργή», Τίμη Μπακατσέλου


Το πρώτο μεγάλο έργο της «ΣΤΟΡΓΗΣ» είναι το Αιματολογικό Κέντρο «ΣΤΟΡΓΗ» το οποίο κατασκεύασε, εξόπλισε επιστημονικά και ξενοδοχειακά και χάρισε στο Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης. Είναι ένα κέντρο μοναδικό στην Ελλάδα και στην Ν.Α. Ευρώπη και ένα από τα πολύ λίγα στον κόσμο σαν αυτόνομο. Δηλαδή δεν χρειάζεται υποστήριξη από κανένα άλλο τμήμα του Νοσοκομείου. Καταλαμβάνει στεγασμένους χώρους 4.000 τετραγωνικών μέτρων, σε 3 ορόφους και διαθέτει 58 κρεβάτια. Με αυτό το έργο δημιουργήθηκε ένα πλαίσιο ΣΤΟΡΓΗΣ για δεκάδες άρρωστα παιδιά.

Το δεύτερο μεγάλο έργο της «ΣΤΟΡΓΗΣ» είναι η δημιουργία και η λειτουργία ενός Ξενώνα στην Περιοχή της Καλαμαριάς, για τα άρρωστα παιδιά και τους συνοδούς τους όταν έρχονται για θεραπεία από περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης. O Ξενώνας εγκαινιάστηκε το 2016 από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο και λειτουργεί κανονικά φιλοξενώντας δωρεάν τα παιδιά και τους συνοδούς τους για όσο διάστημα διαρκεί η θεραπεία τους. Αποτελείται από τέσσερις ορόφους συνολικού εμβαδού περίπου 2.000 τ.μ. Ο Ξενώνας διαθέτει 19 δίκλινα δωμάτια με ατομικό λουτρό, κουζίνα σε κάθε όροφο, τραπεζαρία, κυλικείο, χώρους για πλυντήρια - στεγνωτήρια, βοηθητικούς χώρους, χώρους αναψυχής καθώς και χώρους διδασκαλίας ώστε τα παιδιά να μη χάνουν την επαφή τους με τα μαθήματά τους. Εξοπλισμένος με διάφορους ειδικούς χώρους αλλά και βοηθητικούς χώρους ο Ξενώνας δίνει τη δυνατότητα στις φιλοξενούμενες οικογένειες να καλύπτουν πλήρως όλες τις ανάγκες τους.

Κατά γενική ομολογία ήταν, μια μοναδική και ανεπανάληπτη μουσική βραδιά και άξια προς μίμηση.

storgi-people
Η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Στοργή» Βούλα Πενέλη, ο Γιάννης Γκόφας και η γενική γραμματέας Μαρία Ιωαννίδου

ARGIROS-DAVLAS
Η Ράνια Σπυρίδου, ο PR manager Γιώργος Ντάβλας και η Σούζη Δούδου

Δείτε φωτογραφίες - Στιγμές από την ξεχωριστή βραδιά

ARGYROS-STORGI-NIXTA

ARGIROS-STORGI-NIGHT





Ειδήσεις σήμερα:

Άγρια κόντρα του Γεωργιάδη με τον Ηλιόπουλο στον «αέρα»: «Είσαι κλόουν» - «Είστε άθλια υποκείμενα»

Συνελήφθη για επεισόδιο βίας με την έγκυο σύντροφό του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Όλοι αγαπήσαμε αλλά...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης