Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη αναρτούν συχνά στα social media, κοινές τους φωτογραφίες, δείχνοντας ο ένας την αγάπη του στον άλλο.
Το απόγευμα της Τρίτης 3 Ιανουαρίου, η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη δημοσίευσε μία σειρά από τρυφερά στιγμιότυπα με τον σύντροφό της.
Το ζευγάρι ποζάρει στον φωτογραφικό φακό, αγκαλιασμένο και χαμογελαστό σε μία ταράτσα της Αθήνας. Στην περιγραφή της ανάρτησής της στο Instagram, η Γαία Μερκούρη έγραψε τη λέξη «ήρωας», πιθανότατα αναφερομένη στον γιο της Ελένης Μενεγάκη.
Οι φωτογραφίες απέσπασαν εκατοντάδες likes από τα πρώτα κιόλας λεπτά της δημοσίευσής τους, ενώ από τα σχόλια των ακολούθων της Γαίας Μερκούρη, ξεχώρισε εκείνο της μητέρας της, Δωροθέας Μερκούρη, η οποία άφησε πολλές emoji καρδιές.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».