Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για τη συμμετοχή της στο Big Brother, στο J2US και επιπλέον αποκάλυψε ότι έχουν ένα οικογενειακό χρέος, το οποίο προσπαθεί να αποπληρώσει έως και σήμερα.
Η πρώην παίκτρια του Big Brother, όπως σημείωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της: «Πήγα στο Big Brother γιατί πίστευα ότι θα κερδίσω, γιατί είχα ανάγκη τα λεφτά -μάλλον συνεχίζω και τα έχω. Νόμιζα ότι θα κέρδιζα και θα ξεχρέωνα για τον μπαμπά μου που δεν ζει πια και θα ζούσαμε μια ήρεμη ζωή. Άφησε χρέος ο μπαμπάς και το διαχειριζόμαστε χρόνια τώρα».
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.