Η πρώην παίκτρια του Big Brother, Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, που συμμετέχει φέτος στο J2US, μίλησε πρόσφατα για τις σπουδές της στην υποκριτική και τα επόμενα σχέδια της.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή αναφέρθηκε στις σπουδές υποκριτικής που έκανε στη σχολή της Έλντας Πανοπούλου: «Ήταν πριν από δεκατρία χρόνια και μετά δούλευα στο θέατρο. Αυτή η γυναίκα έχει προσφέρει πολλά και όταν είδα τις επιθεωρήσεις της, τη θαύμασα ακόμη περισσότερο, οπότε ακολούθησα το όνειρό μου» είπε αρχικά και στη συνέχεια αποκάλυψε τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, τονίζοντας την επιθυμία της να συνεργαστεί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη:
«Ετοιμάζω ένα stand up σόου με τη φίλη μου, ηθοποιό Έλενα Γραψοπούλου. Είμαστε σε αναζήτηση χώρου, οπότε δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία. Παράλληλα συνεχίζω και τις φωτογραφίσεις, κάνω plus size modeling εδώ και πολλά χρόνια και με γεμίζει πολύ. Πάντως, θα ήθελα πολύ να μου γίνει μια ενδιαφέρουσα θεατρική πρόταση ή, ιδανικά, να με καλέσει, για παράδειγμα, ο Παπακαλιάτης και να μου προτείνει έναν ωραίο ρόλο. Τον αναφέρω παντού, ειδικά μετά το Maestro, και ελπίζω να με ακούσει!» πρόσθεσε με χιούμορ.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;