Μαρία Μπεκατώρου: «Με μπέρδευαν με την Πέγκυ Ζήνα»

Μαρία Μπεκατώρου: «Με μπέρδευαν με την Πέγκυ Ζήνα»

«Με σταμάτησαν και μου μιλούσαν, αλλά δεν είχα τι να τους πω τότε. Τι να πω; Είμαι η Μπεκατώρου από την Κεφαλλονιά;» πρόσθεσε

maria_mpekatorou
H Μαρία Μπεκατώρου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης και αποκάλυψε με ποιες διάσημες κυρίες την έχουν μπερδέψει.

Η παρουσιάστρια μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» και αρχικά, τόνισε πόσο απλή είναι η ζωή της και πόσο τυχερή νιώθει που έχει σημειώσει επιτυχία στην επαγγελματική της ζωή.

«Δεν θεωρώ ότι κάνω κάτι σπουδαίο. Είμαι τυχερή που ο Θεός μου χάρισε μια επιτυχία μέσω της δουλειάς που αγαπώ να κάνω. Απλά, μοιράζομαι τη δουλειά μου με πολύ κόσμο», είπε αρχικά.

Πρόσθεσε επίσης πως: «Αυτό που δεν μου αρέσει γενικά είναι να βρεθώ σε μια παρέα που δεν γνωρίζουν τι άνθρωπος είμαι και να μου αρχίσουν τις ερωτήσεις κλειδαρότρυπας, τύπου "τι έκανε εκείνος;" ή "αληθεύει αυτό;". Δεν τα αντέχω καθόλου αυτά».

Όσο για τις κυρίες της ελληνικής σόουμπιζ, με τις οποίες τη μπερδεύουν, είπε: «Το επώνυμό μου συνήθως το μπερδεύουν με της Μαρίας Μπακοδήμου. Παλιά, όταν δεν ήμουν γνωστή, με μπέρδευαν με την Πέγκυ Ζήνα. Στον δρόμο είχε γίνει δυο φορές, τη μία μάλιστα, με σταμάτησαν και μου μιλούσαν. Εγώ στην αρχή χαμογελούσε και τους είπα "παιδιά, δεν είμαι αυτή". Αλλά δεν είχα και τι να τους πω, ποια είμαι; Με ήξεραν τότε; Τι να πω; Είμαι η Μπεκατώρου από την Κεφαλλονιά;».

Τέλος, αναφέρθηκε στο κομμάτι του φλερτ. «Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που έρχονται στο πλατό, με διάθεση έτσι πιο παιχνιδιάρικη, αλλά δεν έχει τύχει να με φλερτάρουν, δεν το έχω επιτρέψει κι εγώ. Νομίζω ότι αυτό είναι και λίγο να το δίνεις στον άλλο. Μπορεί να γίνεται και να μην το καταλαβαίνω ή να μη δίνω τη σημασία που πρέπει. Το να μου πουν ότι είμαι όμορφη, μου το λένε και μου αρέσει βέβαια, το δέχομαι, είναι πολύ ωραίο να σου το λένε οι άντρες. Δεν με έχει φέρει όμως κάποιος σε δύσκολη θέση», είπε κλείνοντας.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης