Αφροδίτη Λιάντου - Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Τα πρώτα τους κοινά στιγμιότυπα μετά τις φήμες που τους θέλουν μαζί

Αφροδίτη Λιάντου - Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Τα πρώτα τους κοινά στιγμιότυπα μετά τις φήμες που τους θέλουν μαζί

Κανείς τους δεν έχει απαντήσει στα δημοσιεύματα που τους θέλουν ζευγάρι - Το σχόλιο της Εβελίνας Παπούλια

afroditi_liantou
Μετά τις έντονες φήμες που τους θέλουν μαζί, η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης ανάρτησαν τις πρώτες τους κοινές φωτογραφίες.

Μέχρι στιγμής, κανείς από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει αν τελικά, είναι ζευγάρι. Ωστόσο, έναν χρόνο μετά τα πρώτα δημοσιεύματα, οι πρωταγωνιστές της «Γης της Ελιάς» περνούν μαζί τις διακοπές των Χριστουγέννων και δεν διστάζουν να μοιραστούν στιγμιότυπα στα social media.

Στις φωτογραφίες που ανάρτησε η Αφροδίτη Λιάνου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται στην Αράχωβα και ποζάρουν πάνω σε μία... γουρούνα, λίγο πριν ξεκινήσουν την off road εξόρμησή τους.


Μάλιστα, κάτω από την ανάρτησή τους, άφησε το σχόλιό της και η μητέρα της Αφροδίτης Λιάντου, Εβελίνα Παπούλια, η οποία έσπευσε να βάλει μερικά emoji με καρδιές.

εβ

Στο παρελθόν, οι δύο ηθοποιοί είχαν αναφερθεί σε συνέντευξή τους στα δημοσιεύματα που τους ήθελαν μαζί. «Εγώ δεν έχω δει κάτι», είχε πει ο Σκουρλέτης, με την Αφροδίτη Λιάντου να σχολιάζει: «Εσύ δεν έχεις δει κάτι, γιατί είσαι influencer. Η αλήθεια είναι ότι γελάσαμε πολύ, γιατί βγήκαν κάποια δημοσιεύματα που έλεγαν ότι θα μας παντρέψει η Άντζελα Γκερέκου. Τα περισσότερα από όσα γράφονται για εμάς, δεν ισχύουν. Κάνουμε χαβαλέ διαβάζοντάς τα».


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης