Κάμερον Ντίαζ: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες από την κινηματογραφική επιστροφή της ηθοποιού - Δείτε βίντεο

Κάμερον Ντίαζ: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες από την κινηματογραφική επιστροφή της ηθοποιού - Δείτε βίντεο

Η 50χρονη Χολιγουντιανή ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη κωμική ταινία δράσης «Back in Action» του Netflix 

Cameron_Diaz_
Οι πρώτες εικόνες της μεγάλης κινηματογραφικής επιστροφής της Κάμερον Ντίαζ, είναι γεγονός. Η Χολιγουντιανή ηθοποιός οκτώ χρόνια μετά την τελευταία ταινία και τέσσερα χρόνια ύστερα από τις δηλώσεις της περί συνταξιοδότησης από τη μεγάλη οθόνη, επανέρχεται με μία νέα ταινία.

Η 50χρονη ηθοποιός απαθανατίστηκε τυλιγμένη με ένα κόκκινο σάλι, ενώ στο πλευρό της βρισκόταν ο επί χρόνια φίλος της και συμπρωταγωνιστής της Τζέιμι Φοξ και η Γκλεν Κλόουζ, η οποία επίσης συμμετέχει στην ταινία.

Η ηθοποιός ανακοίνωσε επίσημα ότι εγκαταλείπει την υποκριτική το 2018, ώστε να μπορεί να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στον εαυτό της και στον 43χρονο σύζυγό της, Μπέντζι Μάντεν.

Όπως έχει γίνει γνωστό η Ντίαζ θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη κωμική ταινία δράσης «Back in Action» σε σκηνοθεσία του Σεθ Γκόρντον και σε σενάριο του δημιουργού των Neighbors, Μπρένταν Ο'μπράιαν.

Κλείσιμο
Για τη συγκεκριμένη ταινία που θα προβληθεί στο Netflix, λίγα πράγματα είναι γνωστά, ωστόσο η Γκλεν Κλόουζ εθεάθη να γυρίζει σκηνές με την Ντίαζ και τον Φοξ στον ποταμό Τάμεση.

Eικόνες των γυρισμάτων, κάνουν το γύρο του διαδικτύου και αποτυπώνουν ένα ασθενοφόρο σε μια αποκλεισμένη περιοχή, ενώ η Κάμερον Ντίαζ και ο Τζέιμι Φοξ φαίνεται να κρατούν από το χέρι, δύο μικρά παιδιά ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Δείτε το βίντεο με τις φωτογραφίες 

Cameron Diaz with Jamie Foxx in London on the set of the romcom Back in action


Πριν από κάποιους μήνες η Κάμερον Ντίαζ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The Tonight Show» και μίλησε για τον ρόλο της στην επερχόμενη κωμική ταινία δράσης «Back in Action».

Παρά το γεγονός ότι η Κάμερον Ντίαζ δεν έχει υποδυθεί κάποιον ρόλο από το 2014 στη μουσική παραγωγή «Annie», είχε παραδεχτεί πως κάποια πράγματα έχουν παραμείνει στη μνήμη της: «Νιώθω και νευρική και ενθουσιασμένη. Υπάρχει κατά κάποιον τρόπο η μνήμη, το έκανα για κάποιον καιρό και σαν διαδικασία, μου έχει μείνει. Αλλά τώρα είναι λίγο διαφορετικά».

Στη συνέχεια είχε τονίσει για τον συμπρωταγωνιστή και φίλο της, Τζέιμι Φοξ: «Έχω κάνει επίσης, άλλες δύο ταινίες με τον Τζέιμι Φοξ, γεγονός που είναι εκπληκτικό. Η τελευταία που έκανα ήταν μαζί του και η πρώτη ταινία της επιστροφής, επίσης μαζί του. Είναι υπέροχος. Είναι τόσο εύκολο να δουλέψεις μαζί του, είναι επαγγελματίας και πολύ ταλαντούχος. Και το να μπορέσω να δουλέψω μαζί του ξανά θα είναι πολύ διασκεδαστικό».

Τέλος, είχε αποκαλύψει πως το μόνο που την αγχώνει είναι το αν θα μπορεί τελικά, να «ακολουθήσει» τον Φοξ στην ταινία, καθώς «είναι σαν άλογο κούρσας» κι εκείνη απέχει χρόνια από το αντικείμενο. «Θέλω να μπορώ να τον στηρίξω. Είμαι λίγο νευρική σχετικά με αυτό».

Ειδήσεις σήμερα

Κακοκαιρία «ιστορικών διαστάσεων» στις ΗΠΑ με θερμοκρασίες έως και -48 βαθμών και χάος στις μεταφορές

Πώς αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης του 15χρονου που βιαζόταν από συνομήλικούς του στο Ίλιον

Στους 20 ο απολογισμός των νεκρών από την πυρκαγιά σε οίκο ευγηρίας στη Ρωσία- Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης