The Holiday: Η χριστουγεννιάτικη ταινία επιστρέφει 17 χρόνια μετά

The Holiday: Η χριστουγεννιάτικη ταινία επιστρέφει 17 χρόνια μετά

Το φιλμ αποκτά το δικό του sequel, με όλους τους αρχικούς πρωταγωνιστές

Diaz
Η χριστουγεννιάτικη ταινία «The Holiday» 17 χρόνια μετά την κυκλοφορία της, αποκτά το δικό της sequel, με όλους τους αρχικούς πρωταγωνιστές.

Το sequel του «Holiday», θα φέρει και πάλι στην επιφάνεια τους ηθοποιούς Κάμερον Ντίαζ, Τζουντ Λο, Κέιτ Γουίνσλετ και του Τζακ Μπλακ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η Γουίνσλετ και η Ντίαζ, θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας μέσα στο 2023: «Το σχέδιο είναι να αρχίσουμε να γυρίζουμε σκηνές τον επόμενο χρόνο, κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ευρώπη. Όμως όλοι οι πρωταγωνιστές του The Holiday έχουν συμφωνήσει να συμμετέχουν στο sequel της ταινίας».

🎥 THE HOLIDAY (2006) | Trailer | Full HD | 1080p

Κλείσιμο
Ένα από τα πρόσωπα που δεν θα βρίσκεται στη συνέχεια του «Holiday», είναι ο Ίλαϊ Γουάλας, ο οποίος πέθανε το 2014 σε ηλικία 98 ετών. Ο Γουάλας έκλεψε την παράσταση στην ταινία παίζοντας τον Arthur Abbott, έναν ηλικιωμένο σεναριογράφο που είχε ζήσει και δουλέψει στο Χόλιγουντ και έγινε φίλος με τον χαρακτήρα της Γουίνσλετ, την Iris.

Ο ηθοποιός ήταν 90 ετών, όταν κυκλοφόρησε η ταινία και συνέχισε να εργάζεται στα κινηματογραφικά πλατό, μέχρι το 2010.

«Είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες του είδους της, την οποία εξακολουθούν να απολαμβάνουν κάθε χρόνο εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Είναι απολύτως λογικό να ξαναεπισκεφτούμε αυτούς τους χαρακτήρες και να ανακαλύψουμε τι απέγινε η ζωή τους. Θα είναι αστείο και συγκινητικό. Ακριβώς αυτό που θέλουν όλοι για τα Χριστούγεννα» αποκάλυψε πηγή στη βρετανική «The Sun» για το σίκουελ της ταινίας.
The_Holiday

Το «Holiday» όταν κυκλοφόρησε το 2006, κέρδισε περισσότερες από 200 εκατομμύρια λίρες στο βρετανικό box office, παρόλο που κόστισε μόλις 70 εκατομμύρια. Η ταινία, έφτασε πρόσφατα στο νούμερο 4 στη λίστα με τις αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ποινική δίωξη στον συνταγματάρχη για τις ληστείες σε τράπεζες με ψεύτικη χειροβομβίδα

Η Ψηφιακή κάρτα Εργασίας φέρνει μείωση ασφαλιστικών εισφορών - Τι ανακοίνωσε ο Κωστής Χατζηδάκης

'Eρχονται ισχυρές καταιγίδες αύριο το βράδυ στην Αττική - Νέα σύντομη αλλά ισχυρή κακοκαιρία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης