Η DC «διώχνει» και τον Black Adam - Το μήνυμα του Ντουέιν Τζόνσον

Η DC «διώχνει» και τον Black Adam - Το μήνυμα του Ντουέιν Τζόνσον

Μετά την αποχώρηση του Χένρι Καβίλ, ο Τζέιμς Γκαν προχώρησε σε μία ακόμη «σκληρή» απόφαση

black-adam-32321
Η ταινία «Black Adam» ήταν το όνειρο ζωής του Ντουέιν Τζόνσον, καταφέρνοντας να τη φέρει στη μεγάλη οθόνη μετά από 15 χρόνια προσπάθειας. Ωστόσο όταν κυκλοφόρησε, οι παραγωγοί περίμεναν πολλά περισσότερα από τα 400 εκατομμύρια δολάρια που απέφερε στο παγκόσμιο box office.

Ο Τζέιμς Γκαν και ο Πίτερ Σαφράν αποφάσισαν λοιπόν για το νέο σύμπαν της DC πως ο «Black Adam» δεν θα υπάρχει πουθενά. Tη συγκεκριμένη είδηση επιβεβαίωσε και ο Τζόνσον με μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία έγραψε, μεταξύ άλλων:

«Φίλοι μου, θέλω να σας ενημερώσω σχετικά με το μέλλον του Black Adam στο νέο σύμπαν της DC. Συναντήθηκα με τον Τζέιμς Γκαν και ο χαρακτήρας δεν θα βρίσκεται στο πρώτο κεφάλαιο της ιστορίας στο νέο σύμπαν της DC. Ωστόσο, η DC και η Seven Bucks Productions συμφώνησαν να συνεχίσουν να διερευνούν τρόπους με τους οποίους ο Black Adam μπορεί να μπει σε μελλοντικά κεφάλαια στο multiverse της DC».

Στη συνέχεια, ο Τζόνσον τόνισε ότι η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε από τον Γκαν και γενικά τη νέα ηγεσία της DC.
Κλείσιμο

Μετά τη δημοσίευση του Ντουέιν Τζόνσον, ο Τζέιμς Γκαν ανέβασε στο Twitter το παρακάτω σχόλιο: «Αγαπώ τον Rock και είμαι ενθουσιασμένος να δω τι θα κάνει εκείνος και η Seven Bucks στη συνέχεια. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε σύντομα».

black-adam-3213123


Στην υπόθεση του «Black Adam», σχεδόν 5.000 χρόνια αφότου του απονεμήθηκαν οι δυνάμεις των αρχαίων θεών ο αντι-ήρωας απελευθερώνεται από τον επίγειο τάφο του. Τώρα είναι έτοιμος να απελευθερώσει τη μοναδική του μορφή δικαιοσύνης στον σύγχρονο κόσμο, επιλέγοντας ποια πλευρά θα υπερασπιστεί.

Την ταινία σκηνοθέτησε ο Ζομ Κολέ Σέρα και στο πλευρό του άτρωτου «Black Adam» ήραν ο Πιρς Μπρόσναν στον ρόλο του Doctor Fate, ο Νόα Σεντίνεο, ο Άλντις Χοτζ και η Κουιντέσα Σουίντελ.
Black Adam – Official Trailer 1

Η απόλυση του Χένρι Καβίλ από τον ρόλο του Superman
Η απόφαση για το «Black Αdam», έρχεται λίγες ημέρες μετά την απόλυση του Χένρι Καβίλ από τον ρόλο του Superman. Στη μακροσκελή του ανάρτηση, ο 39χρονος ηθοποιός είχε ανακοινώσει τα εξής: 

«Μόλις είχα μια συνάντηση με τον Τζέιμς Γκαν και τον Πίτερ Σάφραν και τα νέα είναι θλιβερά. Τελικά, δεν θα επιστρέψω ως Superman. Μιας και μου είπαν από το στούντιο να ανακοινώσω την επιστροφή μου τον Οκτώβριο, πριν από την πρόσληψή τους, τα νέα αυτά δεν είναι και τα πιο εύκολα, αλλά έτσι είναι η ζωή. Η αλλαγή φρουράς είναι κάτι που συμβαίνει. Το σέβομαι αυτό. Ο James και ο Peter έχουν να χτίσουν ένα σύμπαν. Εύχομαι σε αυτούς και σε όλους όσους θα εμπλακούν σε αυτό, καλή τύχη.

Για όσους ήταν στο πλευρό μου όλα αυτά τα χρόνια, μπορούμε να θρηνήσουμε για λίγο, αλλά μετά πρέπει να θυμηθούμε..... Ο Superman είναι ακόμα εδώ. Όλα όσα αντιπροσωπεύει εξακολουθούν να υπάρχουν, και τα παραδείγματα που μας δίνει εξακολουθούν επίσης να υπάρχουν! Η σειρά μου να φορέσω την κάπα έχει περάσει, αλλά αυτό που αντιπροσωπεύει ο Superman δεν θα περάσει ποτέ». 
cavill3-superman3

Όπως δικαιολόγησε τότε ο Γκαν, η ταινία είναι έτοιμη να ξεκινήσει με τη νέα εκδοχή του Superman και το σενάριο πρόκειται να επικεντρωθεί στα «προηγούμενα μέρη της ζωής του Superman». Ως εκ τούτου, ο Καβίλ δεν θα μπορεί να έχει πλέον τον ρόλο λόγω της ηλικιακής διαφοράς. Παρόλα αυτά ο Τζέιμς Γκαν σημείωσε ότι ανυπομονεί να συνεργαστεί με τον Χένρι Καβίλ στο μέλλον.


Ειδήσεις σήμερα:

Καλάθι Nοικοκυριού: Στο 94% των προϊόντων οι τιμές μειώνονται ή διατηρούνται σταθερές

Στη Χειμάρρα αύριο ο Μητσοτάκης - Θα συναντηθεί με μέλη της ομογένειας

Ρόουζ Χάνμπερι: Η ερωμένη του Ουίλιαμ που «καίει» το παλάτι και τα ροζ κουτσομπολιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης