Ο χειμαρρώδης Μποσταντζόγλου και ο εξομολογητικός Σπύρος Παπαδόπουλος

Ο χειμαρρώδης Μποσταντζόγλου και ο εξομολογητικός Σπύρος Παπαδόπουλος

Υπάρχει ένταση, υπάρχει θυμός και υπάρχει και μία έντονη ροπή στο «κίτρινο» εσχάτως στο τηλεοπτικό πεδίο

papadopoulos_2
«Ό,τι μαλ…α ακούω πρέπει να την σχολιάζω; Φίλη μου είναι η Βίκυ αλλά είπε μαλ…ες. Βρίζω, γιατί να μη βρίζω; Πείτε κάτι νορμάλ. Πρέπει να φτάσουμε στις κιλότες για να συζητάμε ρε παιδιά; Για θέατρο μιλάμε», άστραψε και βρόντηξε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου. Και δίκιο έχει. Ολοι για όλα, σε όλες τις περιπτώσεις, τις περιστάσεις, τις ώρες. Εξω από μία πρεμιέρα, μία δήλωση η οποία μάλλον δεν μεταφέρθηκε σωστά έγινε αφορμή για να βγει από τα ρούχα του. Λογικό να θεωρείται απρέπεια να βωμολοχείς ενώπιον καμερών και δημοσιογράφων, λογικό όμως και να χάνεις την ψυχραιμία σου με όλα αυτά που λέγονται και ακούγονται.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cp6fo1k4klip)

«Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά για μένα ο κύκλος του "Στην Υγειά Μας" έχει κλείσει μέσα μου. Ήταν τεράστιος κύκλος, η λίμνη του Μαραθώνα. Με ενοχλούσε όταν δημοσιογράφοι με αποκαλούσαν παρουσιαστή. Με ρωτούσαν "είστε και ηθοποιός;". Δεν βλέπω τον εαυτό μου ξανά ως παρουσιαστή, στην τηλεόραση πια, προτιμώ τη μυθοπλασία. Είμαι τόσο εγωιστής που και 100 εκατομμύρια να μου δώσεις, εάν δεν θέλω να κάνω κάτι δεν θα το κάνω. Είμαι αγύριστο κεφάλι, δύσκολα ο άλλος μου αλλάζει γνώμη. Τις μεγάλες αποφάσεις δεν τις παίρνω κατόπιν ώριμης σκέψης, μου σκάνε ξαφνικά. Ξύπνησα μέσα στην νύχτα και είπα για το "Στην Υγειά Μας" ότι “τώρα τελειώνω”. Το ένστικτο μου έλεγε ότι τώρα τελειώνει… O χρόνος μας έφθειρε, έφυγε η αρχική ορμή. Δεν προσέχαμε κάποια πράγματα όσο έπρεπε, χωρίς βέβαια να γίνει αντιληπτό αυτό στον κόσμο. Είπα "φτάνει, μέχρι εδώ". Υπήρξαν περιστατικά ανθρώπων που διαφωνούσαν με το πώς γίνεται η εκπομπή».
Κλείσιμο

Αυτά μεταξύ άλλων τα είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στον Αλέξη Μίχα σε μία εξαιρετική συνέντευξη. Μία ένσταση μόνο, Σπύρο. Αυτά που ξέφευγαν ο κόσμος, και εμείς φυσικά, τα βλέπαμε. Και τότε θυμάμαι να γράφουμε και να συζητάμε ότι η εκπομπή συχνά πυκνά γινόταν ένα ατέρμονο τσιφτετελάδικο με τηλεμαϊντανούς, οι οποίοι ένιωθαν διάσημοι στην τοποθεσία ταβέρνα με χοροεσπερίδα. Τότε όντως είτε τα γράφαμε είτε τα λέγαμε, δεν υπήρχε αντίδραση. Σαν η εκπομπή να είχε ανέβει στο άλογο και να κάλπαζε περήφανη και ατάραχη. Μέχρι που κουράστηκε και το άλογο και ο αναβάτης μετά από μία διαδρομή, η οποία παρά τα λάθη του τέλους, είχε εξαιρετικές στιγμές, ήταν ιστορική εκπομπή, αγάπησε την μουσική και αγαπήθηκε από τους ανθρώπους της και φυσικά μας έδωσε χαρά και πολύτιμες στιγμές με μεγάλα κεφάλαια του ελληνικού τραγουδιού. Κρατάμε τα καλά και προχωράμε για τα επόμενα.

Ο Mente Fuerte, προς τιμήν του, μαζί με ευχές, μού έστειλε γραπτώς και μία εξήγηση γιατί προσδιορίστηκα στη συνέντευξή του ως «ξανθιά», όχι αγαπημένη Παναγιά βεβαίως, και όχι με το όνομά μου, το οποίο δεν γνώριζε. Και τώρα το έμαθε και φυσικά πολιτισμένα και με μπέσα συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε. Δίχως «Απωθημένο» αλλά με καλή διάθεση.

Καλό είναι πάντως να διαφωνούμε με επιχειρήματα και να μην προσπαθούμε να κάνουμε ότι αγαπιόμαστε όλοι με όλους στην τηλεόραση. Γιατί δεν αγαπιόμαστε. Κάποιοι μάλιστα σιχαίνονται κάποιους άλλους. Προτιμότερο αυτό από την «αγάπη υπερβολική» που λέει και η Απόλυτη. Για την υπογράφουσα σίγουρα. Αν όχι μίσος, μία αποστροφή ενίοτε με χτυπά κατακούτελα.

Το κουίζ γι' απόψε: Ποια εκπομπή, αν και προαναγγέλλεται, δεν θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα λόγω απογοήτευσης;

Ειδήσεις σήμερα

«H ζωή μου όλη, πριν βρεθώ στη φυλακή» - Η Σλοβάκα απατεώνισσα μιλάει στο ΘΕΜΑ

Δύο αδερφές μαχαίρωσαν 16χρονη στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος

O Τομ Κρουζ πηδάει στο κενό με μοτοσικλέτα στο «μεγαλύτερο stunt στην ιστορία του σινεμά»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης