Maestro: Έτσι γυρίστηκε η σκηνή που τραγουδά η Χάρις Αλεξίου - Δείτε βίντεο

Maestro: Έτσι γυρίστηκε η σκηνή που τραγουδά η Χάρις Αλεξίου - Δείτε βίντεο

Στο τέλος του τραγουδιού, η ερμηνεύτρια καταχειροκροτήθηκε - «Δείτε το όλο το βίντεο, να ζήσετε αυτό που ζήσαμε» προτρέπει η Στεφανία Γουλιώτη τους ακολούθους της

xaris_aleksioy388933
Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του «Maestro» το βράδυ της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου, κατακτώντας για ακόμη μία φορά την κορυφή στην προτίμηση των τηλεθεατών.

Στο φινάλε της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μία από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές είναι η ερμηνεία της Χαρούλας Αλεξίου στο φεστιβάλ των Παξών.

Η Στεφανία Γουλιώτη μετέφερε την ατμόσφαιρα που επικρατούσε, όταν γυριζόταν η συγκεκριμένη σκηνή με ένα βίντεο. Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η ηθοποιός ανάρτησε το backstage βίντεο, με τη μουσική επιστροφή να καταχειροκροτείται στο τέλος του τραγουδιού. 

«Δείτε το όλο. Ο ήχος στο τέρμα. Να ζήσετε ΑΥΤΌ που ζήσαμε! Το βίντεο αυτό το τραβάω εγώ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ!! Απο τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής μου έχει υπάρξει , το ότι υπήρξα «μάρτυρας» αυτής της συγκλονιστικής στιγμής!!! Η φωνή της Χαρούλας Αλεξίου να βροντάει σε όλο το Γάιο των Παξών!! Κυριολεκτικά μεγάφωνα παντού να αντηχεί η ζεστασιά της σε όλο το χωριό!! Με αυτό το τραγούδι που υπήρξε «σημάδι» της εφηβείας μου και αυτή τη γυναίκα να ταρακουνάει την ψυχή μου.!! Αυτή η εμπειρία, ΑΥΤΉ ΤΗ ΜΈΡΑ ,μου θυμίζει πάντα ότι ΤΟ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΆΤΑΙ Η ΨΥΧΉ ΣΟΥ είτε απο έρωτα , είτε από κάθε εμπειρία, ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΣΤΗ ΖΩΉ!!!!!!

Ευχαριστώ Χάρις Αλεξίου!! ΕΦΗΒΙΚΈ ΜΟΥ ΕΡΩΤΑ!!!
Ευχαριστώ Χριστόφορε Παπακαλιάτη, Ορέστη Χαλκιά. Θέλει… να τραγουδάς μ´αυτό το μύθο!!» έγραψε η ηθοποιός στην περιγραφή της δημοσίευσης.


Δείτε το βίντεο

Η υπέροχη φωνή της αντήχησε και τραγουδώντας την «Προσευχή», συγκίνησε τόσο το τηλεοπτικό κοινό, όσο και τους χρήστες του διαδικτύου, καθώς έγινε πρώτο trend στο Twitter. Τα tweets των χρηστών υπήρξαν διθυραμβικά, καθώς αυτή είναι και η πρώτη φορά που η ερμηνεύτρια τραγουδά, ύστερα από την απόφασή της να αποσυρθεί από το τραγούδι.

Λίγη ώρα μετά το φινάλε του «Maestro» η Χαρούλα Αλεξίου ανέβασε στο Instagram το απόσπασμα από την ερμηνεία της, ενώ έγραψε στη λεζάντα: «Τίποτα δεν τελειώνει… Έχει μέλλον αυτή η ιστορία… όλοι έχουν!».

Δείτε το βίντεο

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

'Ερχεται απότομη υποχώρηση της θερμοκρασίας - O καιρός προς τα Χριστούγεννα

Στη φυλακή δύο από τους πέντε μαθητές που πήγαν να βιάσουν 14χρονη στην Κόρινθο

Ισόβια για κανίβαλο που σκότωσε άνδρα με τον οποίο βγήκε ραντεβού και έφαγε τον έναν του όρχι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης