Ιμάν για τον θάνατο του Ντέιβιντ Μπόουι που δεν ξεπέρασε ποτέ - «Δεν είναι ο μακαρίτης, είναι ο σύζυγός μου»

Ιμάν για τον θάνατο του Ντέιβιντ Μπόουι που δεν ξεπέρασε ποτέ - «Δεν είναι ο μακαρίτης, είναι ο σύζυγός μου»

Το διάσημο μοντέλο και χήρα του θρυλικού τραγουδιστή μίλησε για τα χρόνια που έζησαν μαζί και τη δυσάρεστη περίοδο που βίωσε μετά τον θάνατό του

iman_david_bowie
O περισσότερος κόσμος γνωρίζει την Ιμάν ως τη σύζυγο του Ντέιβιντ Μπόουι, ωστόσο, είναι πολλά παραπάνω από αυτό.

Μοντέλο, επιχειρηματίας και περήφανη γιαγιά, η Ιμάν μίλησε πρόσφατα για τη ζωή της και δήλωσε «επαναστάτρια» και «φεμινίστρια». Φυσικά, όπως είπε, είναι πολλά αυτά που χρωστάει στον αγαπημένο της, Ντέιβιντ, καθώς έμεινε στο πλευρό του μέχρι που τους χώρισε ο θάνατος.

Ο θρυλικός τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή το 2016, μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. «Δεν είναι ο "μακαρίτης", ο σύζυγός μου. Είναι μόνο ο σύζυγός μου, έτσι θέλω να αναφέρομαι σε αυτόν», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική Vogue.



Όπως αποκάλυψε, ήταν αυτός που την ενέπνευσε να ιδρύσει το δικό της brand καλλυντικών το 1994. «Φοβόμουν να το κάνω. Του είπα "κι αν αποτύχει;" και μου απάντησε "και; Αν αποτύχει, τι νομίζεις ότι θα συμβεί; Δεν πρόκειται να πεθάνεις από αυτό. Θα ξέρεις ότι δεν υπάρχει ούτε ένα μοντέλο που να πηγαίνει σε μια δουλειά χωρίς να έχει το brand σου στην τσέπη του. Αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος για να δημιουργήσεις», περιγράφει η Ιμάν.

Στη συνέχεια, μίλησε για εκείνον με μεγάλο σεβασμό κι ανέφερε πως δεν την ενοχλεί καθόλου να την αποκαλούν «η γυναίκα του Ντέιβιντ Μπόουι». «Πάντα ωστόσο, υπενθυμίζω στους ανθρώπους ότι υπήρξα και πριν τον γνωρίσω. Κι ήταν πολύ ιδιαίτερος. Δεν με σύστησε ποτέ σε κανέναν, λέγοντας "γνωρίστε τη γυναίκα μου". Πάντα έλεγε "γνωρίστε την Ιμάν, τη γυναίκα μου". Έτσι είχαμε κι οι δύο τη δική μας ταυτότητα. Ήμασταν χωριστά μαζί», αναφέρει.

Όταν έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, η Ιμάν δεν κατάφερε να θρηνήσει όσο ήθελε εξαιτίας της δημοσιότητας, ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τον χαμό του. 

«Ήταν πολύ δύσκολο να βρεις χώρο για να θρηνήσεις ιδιωτικά. Κι ήταν τόσο απογοητευτικό να λένε οι άνθρωποι ότι συμμερίζονταν τον πόνο σου. Ζούσαμε μια ιδιωτική ζωή και ξαφνικά, ένιωθα σαν να έχω έναν στόχο στο κεφάλι το δικό μου και της κόρης μου. Φτάσαμε σε σημείο να φύγουμε από το σπίτι μας γιατί το κοινό ήταν πάντα στην μπροστινή πόρτα, το οποίο το θαυμάζω, αλλά ξεπερνά τα όρια», είπε.

Κλείσιμο
shutterstock_181659482
Η Ιμάν μίλησε επίσης, για τα γηρατειά και πώς αντιμετωπίζει το γεγονός ότι δεν είναι πλέον περιζήτητο μοντέλο, όπως στο παρελθόν.

«Κατάγομαι από την Αφρική. Εκεί γιορτάζουμε τα γηρατειά. Δεν μπορώ πραγματικά, να φορέσω τακούνια πια. Γνωρίζω τα όριά μου», εξήγησε και τόνισε πως πλέον έχει αφιερωθεί στην οικογένειά της. Άλλωστε, όπως είπε, ο κύκλος του μόντελινγκ έχει κλείσει για εκείνη ήδη από το 1989.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης