Ιωάννης Παπαζήσης: Δημοσίευσε τις πρώτες κοινές φωτογραφίες του με την Αναστασία Παντούση

Ιωάννης Παπαζήσης: Δημοσίευσε τις πρώτες κοινές φωτογραφίες του με την Αναστασία Παντούση

Το ζευγάρι πόζαρε αγκαλιά στον φωτογραφικό φακό - Δείτε τη δημοσίευση του ηθοποιού στο Instagram 

Papazhshs_Iwannis
Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση απολαμβάνουν τον έρωτά τους, τον οποίο όμως φρόντιζαν μέχρι πρότινος, να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι βρίσκεται σε σχέση εδώ αρκετό καιρό και παρότι προσπάθησαν να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή, τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν μαζί δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν.

Μάλιστα, πριν λίγες εβδομάδες τόσο η Αναστασία Παντούση, όσο και ο Ιωάννης Παπαζήσης μίλησαν ανοιχτά για τη σχέση τους και παραδέχτηκαν ότι βρίσκονται σε σχέση και πως είναι ερωτευμένοι.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου, ο ηθοποιός δημοσίευσε για πρώτη φορά δύο κοινές τους φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Το ζευγάρι πόζαρε αγκαλιά στον φωτογραφικό φακό και ο Ιωάννης Παπαζήσης άφησε τη φράση «Once upon a time (Μία φορά και έναν καιρό)», να συνοδεύει τα τρυφερά στιγμιότυπα.

Δείτε τη δημοσίευση 

Κλείσιμο

319561890_1091652431508866_1094480081165270422_n

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωινό μας», η Αναστασία Παντούση αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένη με τον σύντροφό της: «Είμαι ερωτευμένη και είμαι πολύ καλά. Δε θέλω να μιλάω για το αγόρι μου γιατί είναι ένας φαύλος κύκλος για μένα αυτό. Αν αρχίσεις και μιλάς, μετά θα έρθουν κι άλλες ερωτήσεις και εγώ κάπως θέλω να το κρατάω για μένα. Αναγκάζεσαι κάπως, αυτό έχω καταλάβει. Αναγκάζεσαι να μιλήσεις για την προσωπική σου ζωή και με ενοχλεί λίγο αυτό. Ξεκίνησα να λέω ότι δε θέλω να μιλάω γιατί πραγματικά δε θέλω. Μετά ερχόντουσαν οι ερωτήσεις πιο πολλές και λέω, οκ δεν είναι κάτι, ας μιλήσουμε. Μετά γίνεται ένας ντόρος που δεν τον μπορώ εγώ. Δε θα ήθελα η αναγνωρισιμότητα να έρθει μέσω της σχέσης μου. Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να μοιραστώ πράγματα τόσο προσωπικά. Με όποιον και αν ήμουν το ίδιο θα έκανα. Νιώθω άβολα. Δεν έχω να κρύψω κάτι».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-co3f1h8qf609)

Ειδήσεις σήμερα:

Οι κρυμμένες σαρκοφάγοι της Νοτρ Νταμ αποκαλύπτουν τα μυστικά του «Ιππότη» και του «Αρχιερέα»!

Τρόμος στο Hyde Park στο Λονδίνο - Έσπασε η αλυσίδα που κρατούσε παιχνίδι λούνα παρκ

Οι Ρομά αποχαιρέτησαν τον 16χρονο με δάκρυα και μουσική - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης