Ελεονώρα Μελέτη: «Ταυτίζομαι με τη Μαρία Σολωμού»

Ελεονώρα Μελέτη: «Ταυτίζομαι με τη Μαρία Σολωμού»

«Κάποιοι λένε ότι είναι σύμπτωμα ευφυίας» πρόσθεσε η παρουσιάστρια σχολιάζοντας την πρόσφατη αντίδραση της ηθοποιού απέναντι σε ρεπόρτερ - Δείτε το βίντεο

meleti_solomoy28
Η πρόσφατη αντίδραση της Μαρίας Σολωμού σε ρεπόρτερ, είναι ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν περισσότερο αυτές τις μέρες στις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε το δικό της σχόλιο, μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει «MEGΑ Καλημέρα» και τόνισε πως ταυτίζεται με την ηθοποιό.

«Δεν με ενοχλεί καθόλου που η Μαρία Σολωμού αντέδρασε έτσι. Θεωρώ ότι είναι μία φυσιολογική αντίδραση ενός ανθρώπου. Ταυτίζομαι με τη Μαρία. Κι εγώ σε προσωπικές μου στιγμές άμα τσαντιστώ ή κάτι με εκνευρίζει το έχω εύκολο. Είναι βίωμα, είναι χαρακτηριστικό των ανθρώπων να είναι πιο εκδηλωτικοί και λίγο αθυρόστομοι. Κάποιοι λένε ότι είναι σύμπτωμα ευφυίας» είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη για τη Μαρία Σολωμού.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cp260x5f831l)

Στη συνέχεια των όσων ανέφερε, πρόσθεσε ακόμη ότι: «Δεν με ενοχλεί, πραγματικά. Ίσως επειδή είναι μία έμπειρη γυναίκα και εξοικειωμένη με τις κάμερες, περίμενα να στρίψει το αυτοκίνητο».

Η έντονη αντίδραση της Μαρίας Σολωμού

Η Μαρία Σολωμού εθεάθη πριν από λίγες μέρες στις πρόβες για τα MadWalk. Ανάμεσα στα τηλεοπτικά συνεργεία που έδωσαν το «παρών» ήταν και η κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα», με τον ρεπόρτερ της εκπομπής να θέλει κάποιες δηλώσεις από την ηθοποιό σχετικά με τον Mente Fuerte.

Η Μαρία Σολωμού δεν θέλησε να προχωρήσει σε καμία δήλωση, αποφεύγοντας τον δημοσιογράφο, ενώ δεν έκρυψε την έντονη αντίδρασή της. «Θα σας δούμε με τον Mente;» ήταν μία από τις ερωτήσεις που δέχτηκε. «Έλα ρε πο@@στη μου» φαίνεται να απαντά ενοχλημένη μέσα από το αυτοκίνητο.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cozq4ui2yxgh)

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ


Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός 14χρονος που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στις συγκρούσεις Γάλλων και Μαροκινών - Δείτε βίντεο

Ομολόγησε ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι - «Αφήστε ελεύθερη την Εύα, τα έκανα όλα για τα χρήματα»

Η 12χρονη αναγνώρισε κι άλλους πέντε βιαστές της - Δείτε την κατάθεσή της


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης