Η άτυχη στιγμή της Σολωμού και η αντεπίθεση του Σπύρου

Η άτυχη στιγμή της Σολωμού και η αντεπίθεση του Σπύρου

Λίγο πριν την εορταστική ανάπαυα η τηλεόραση σπαρταρά από εσωστρεφείς αστοχίες

solwmou43745
Η εικόνα της Μαρίας Σολωμού να απομακρύνεται εκνευρισμένη και να εκτοξεύει ένα «γαλλικό» σε δημοσιογράφο, που της ζητούσε να απαντήσει σε ερωτήσεις δεν ήταν και ό,τι καλύτερο. Δεν την χαρακτηρίζει γενικά και μάλιστα μέχρι τώρα, με τσαγανό πάντα, απαντούσε και αρκετά τολμηρά κάποιες στιγμές. Εχοντας λογικά πληροφορηθεί τα σχόλια και τις αντιδράσεις, θέλησε προς τιμήν της να δώσει κάποιες εξηγήσεις και να πει πως η βρισιά που ακούστηκε δεν αφορούσε τον δημοσιογράφο αλλά την … τύχη της. Κάποιους τους έπεισε και κάποιους όχι. Είτε ξέφυγε είτε όχι η δημόσια εικόνα μας χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Ειδικά όταν σε αυτήν εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα. Ακόμη κι όταν η πίεση είναι αφόρητη.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cp0jjnk1ez21)

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι expert εορταστικού προγράμματος. Από το ξαναζεσταμένο «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» σίγουρα η φρέσκια εκπομπή που γυρίζεται για λογαριασμό της ΕΡΤ με τους Νίκο Πορτοκάλογλου, Φοίβο Δεληβοριά και Χρήστο Νικολόπουλο αλλά και δεκάδες ακόμη καλεσμένους είναι από τις πολυαναμενόμενες των ημερών. Τουλάχιστον να φύγει ο παλιός και να έρθει ο νέος χρόνος με... ποιότητα.
spiros_papadopoulos_karkinos_1_2_png

Οσο και αν σαρώνει το Μουντιάλ στους πίνακες τηλεθέασης, αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι η αντίσταση των ελληνικών σειρών. Και ο «Σασμός» και η «Γη της ελιάς» αλλά και το «Μαύρο Ρόδο» άντεξαν. Με απώλειες αλλά μικρές. Κάτι δείχνει αυτό.

Φυσικά το μεγάλο crash test θα γίνει το 2023 και συγκεκριμένα από τις 8 Ιανουαρίου και μετά, οπότε και θα αρχίσει να προβάλλεται το «Survivor All Star» στον ΣΚΑΪ. Ελάχιστες διαδικασίες απέμειναν ως τις επίσημες ανακοινώσεις που θα γίνουν εντός των ημερών.

Κανονικά συνεχίζεται και η προετοιμασία του «My style rocks». Εδώ το μόνο σίγουρο είναι η Κατερίνα Καραβάτου στην παρουσίαση. Ένα ακόμη δοκιμαστικό απομένει για την τελική σύνθεση της κριτικής επιτροπής και ένα μεγάλο casting στην Θεσσαλονίκη για τις συμμετέχουσες. Μέχρι στιγμής πάντως κανάλι και παραγωγή δηλώνουν πολύ χαρούμενοι από τις μέχρι τώρα ακροάσεις…

Μία καλή είδηση και κάτι που μπορούμε όλοι να στηρίξουμε. Η ομάδα του «THE MAPPES SHOW» θα μείνει άγρυπνη για 7 ημέρες, προκειμένου να αφυπνίσει το ευρύ κοινό για την παραμέληση και την κακομεταχείριση των παιδιών και τη σωτήρια πρόληψή της. Και φέτος, για έκτη συνεχή χρονιά, από αύριο Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Ιωάννα Λαΐου, ο Βασίλης Βλάχος και η Βασιλική Μπαρδάνη θα παραμείνουν στο studio του 104.6 Μy Radio και θα εκπέμπουν από εκεί ασταμάτητα, όλη την ημέρα και όλη τη νύχτα για πολύ καλό σκοπό: τη στήριξη και την ενίσχυση του έργου του Σωματείου «ΕΛΙΖΑ».

«Ευτυχώς που δεν έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη, θα είχα καταστρέψει τη ζωή μου. Δεν ξέρω τι βλέπουν οι άλλοι, το θέμα είναι τι βλέπεις εσύ. Ο εαυτός σου είναι ο εαυτός σου και αυτό που βλέπουν οι άλλοι είναι αυτό που θέλουν να δουν». Τάδε έφη Αλμπέρτο Εσκενάζυ στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Πολλοί θα είχαν σωθεί αν δεν είχαν καθρέπτη μόνιμα μπροστά τους…
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cp1mrkooeuvl)

Κουίζ για δυνατούς λύτες. Σε ποιο σταθμό υπάρχει δυνατή εσωτερική σύγκρουση στελεχών στον τομέα του προγράμματος με κίνδυνο να απομακρυνθεί άμεσα ένα εκ των δύο;

Κι ένα κουίζ bonus που θ’ ανάψει φωτιές. Ποιος έρωτας φουντώνει σε πάνελ;

Δεν απαντώ ούτε σε μηνύματα ούτε στο τηλέφωνο για λύσεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Ελεύθερος ο 40χρονος που κατηγορήθηκε πως ποδοπάτησε μέχρι θανάτου ένα γατάκι στη Θεσσαλονίκη

Ένταλμα σύλληψης για τον «Μιχάλη» για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό

«Aρπαξαν την περιουσία της μητέρας μου με πλαστή διαθήκη» - Καταγγελία για την Κιβωτό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης