Η Χριστίνα Παππά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» και αναφέρθηκε στη σχέση της με το φαγητό, αλλά και το πώς είναι ως γιαγιά.
«Όταν έγινα μαμά, δεν μαγείρευα, μαγείρευε η μανούλα μου. Πάντα μου άρεσαν όμως η κουζίνα και το σπίτι. Σαν καρκινάκι που είμαι, μου αρέσει να κλείνομαι. Οι σπεσιαλιτέ μου είναι όλα τα ιταλικά πιάτα. Μαγειρεύω πολύ ωραία. Στις σχέσεις μου υπήρχε πάντα το φαγητό. Τους συντρόφους μου, τους τάιζα πάρα πολύ και τους πάχαινα, γιατί ζήλευα πάρα πολύ. Πιστεύω ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι και γενικά μου αρέσει να περιποιούμαι τους άλλους» είπε αρχικά η Χριστίνα Παππά.
«Είμαι τρελογιαγιά. Στην αρχή, έλεγα ότι δε μου αρέσει το “γιαγιά”. Αλλά, τώρα που είναι η μικρή και πάω πάνω από την κούνια και της μιλάω, της λέω συνέχεια “γιαγιά, γιαγιά”. Μετά, όταν λέει ο Δημήτρης “η γιαγιά” λέω, “όχι γιαγιά, Χριστίνα”» εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ηθοποιός.
Ο λόγος για την Παπαστράτος, που έλαβε ξανά την ιδιαίτερα απαιτητική πιστοποίησηESC(EqualSalaryCertification). Μία αναγνώριση που έλαβε πρώτη φορά το 2019 και εξακολουθεί να είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που την έχει αποκτήσει. Παράλληλα, διακρίθηκε ως Κορυφαίος Εργοδότης για 9ησυνεχή χρονιά.
Με αφορμή τα 50 χρόνια από την ιστορική ομιλία του Antoine Riboud στη Μασσαλία, η Danone αποτίνει φόρο τιμής στο πρωτοποριακό του όραμα, που συνοψίζεται στη φράση «Ας διοικήσουμε τις επιχειρήσεις μας τόσο με την καρδιά όσο και με το μυαλό»