Η Φλορίντα επιστρέφει και η Δημητρούλα τα «σπάει»

Ευτυχώς απέναντι στην τηλεοπτική φαιδρότητα που σαρώνει τα πάντα υπάρχουν πρόσωπα τα οποία μπορούν να φέρνουν φως

petroutseli3
«Τώρα ο «Βασίλης» θα πήγαινε από εκεί που ήρθε. Αυτό το τυπάκι που παλιά θα με καψούρευε … τώρα θα είχα δει όλα τα χαρακτηριστικά, θα το είχα σκανάρει και θα είχε φύγει. Παρότι παραμένει ο μοιραίος άντρας. Αλλά αν δεν τον φας στη μάπα αυτόν τον παπ…ρα, δεν ξεμπερδεύεις». Πολύ ωραία περιέγραψε την εμπειρία της καψούρας η Δήμητρα Παπαδοπούλου στο «Στούντιο 4», έτσι όπως αντιμετωπίζεται από τις γυναίκες αναλόγως με την ηλικιακή φάση. Ευτυχώς ωριμάσαμε, Δημητρούλα. Γενικά και ειδικά η Δήμητρα είναι μοναδική και ως συγγραφέας αλλά και ως καλεσμένη. Οι συνεντεύξεις της είναι ενδιαφέρουσες, γεμάτες απρόοπτα και αλήθειες και δεν χορταίνεις να την ακούς.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cowkbvhqdjoh)

Αγαπητέ Γιάννη Τσορτέκη, πόσο υπέροχες ερμηνείες μας χαρίζεις. Χθες για παράδειγμα πολλές θα θέλαμε να μας πάρει ένα αρσενικό σαν εσένα και να μας πάει ραντεβού στο γήπεδο, όπως πήγες εσύ τη Νίτσα. Οι σπουδαίοι ηθοποιοί θυμίζουν χειρουργούς. Που γιατρεύουν πληγές και ανικανοποίητα πάθη, που χαρίζουν απλόχερα ανώδυνη ψευδαίσθηση, που γεμίζουν τα άδεια βράδια μας, που γδέρνουν τα ανέπαφα συναισθήματα. Είσαι γίγαντας, το ξαναείπα και βάζεις φως στα σκοτεινά δωμάτια.

τσορτεκης
Είναι σχεδόν επίσημο και το διαβάσαμε στον καλό συνάδελφο Γιώργο Σκρομπόλα πως η Φλορίντα Πετρουτσέλι επιστρέφει στο «Mega Καλημέρα» με εμφάνιση τρεις φορές την εβδομάδα. Απαντήθηκε λοιπόν και το κουίζ της Τετάρτης, για να μην λέτε ότι δεν σας τα απαντάω.

Κλείσιμο
Snapinsta_app_1080_288799003_582175003517065_6265115060003562501_n

Αγαπώ ομάδα εκπομπής «Πάμε Δανάη» αλλά η φάρσα στον ασθενή Γιώργο Παπαδάκη ήταν αυτό που λένε τα νεότερα παιδιά, «άβολο». Δεν χρειαζόταν και ας είχε αποφευχθεί όλο αυτό. Ηταν πολύ αμήχανο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cowcsx4v5tk1)

Πολύ ενδιαφέρον θα έχει να δούμε την τελική σύνθεση των κοριτσιών που θα συμμετάσχουν στο «My style rocks» του ΣΚΑΪ. Και πόσες εκπομπές από το παρελθόν θα διασταυρωθούν σε αυτό το καστ… Η ώρα της κρίσης φυσικά έχει φτάσει και για την κριτική επιτροπή όπου όπως όλα δείχνουν απομένουν λεπτομέρειες μέχρι τις τελικές ανακοινώσεις.

Η γνώμη απαιτεί προϋποθέσεις για να εκφραστεί. Αφενός γνώση, αφετέρου ευπρέπεια και αισθητική. Α! και θάρρος βεβαίως βεβαίως. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου όλα αγνοούνται. Σύντομα θα μιλήσουμε πιο αναλυτικά και με ονοματεπώνυμο.

Σκεφτόμουν να σχολιάσω τα όσα είπε ο Γρηγόρης Πετράκος σε ποστ για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Αλλά μετά σκέφτηκα «γιατί να ασχοληθείς με όλο αυτό όταν έχει προηγηθεί και Τσορτέκης και Παπαδοπούλου;» Αστο καλύτερα. «Μaestro» και ξερό ψωμί. Να προβάλλουμε το ωραίο και να αποφεύγουμε γενικότερα τις «ασχήμιες». Θυμίζουν λεκέδες, αγαπητοί. Που δεν φεύγουν εύκολα.

Το σημερινό κουίζ: Ποιος χωρισμός – βόμβα σύντομα θα μαθευτεί;



Ειδήσεις σήμερα:

Κατάθεση μητέρας για το Μάτι: «Λιώνανε τα πόδια του παιδιού μου, δεν υπήρχε κανείς»

Γρηγόρης Πετράκος για Χριστόφορο Παπακαλιάτη και το Maestro – «Εθνικός woke σκηνοθέτης»

Η Σελίν Ντιόν με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε την ανίατη ασθένεια από την οποία πάσχει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης