Λουκ Έβανς: Θα παρουσιάσει χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα στο BBC με την οικογένεια και τους φίλους του
«Απλώς, σκέφτηκα ότι είναι απίστευτη ευκαιρία να κάνω αυτό που μου αρέσει» δήλωσε ο ηθοποιός
Ο Λουκ Έβανς βρίσκεται στο τέλος περιοδείας προώθησης του δεύτερου άλμπουμ του «A Song For You» και περνά χρόνο στη γενέτειρά του, Ουαλία, μετά από γυρίσματα σειρών σε ηλιόλουστες χώρες, στην Αυστραλία και την Κολομβία
Όπως ανακοινώθηκε ο ηθοποιός πρόκειται να παρουσιάσει το Εορταστικό αφιέρωμα στο BBC, που γυρίστηκε στο Νιούπορτ με την οικογένεια και τους φίλους του.
Σε αυτό το νέο άλμπουμ ηχογράφησε τραγούδια με την ιστορική χορωδία της Ουαλίας Treorchy Male Choir και τη φίλη του, Ουαλή τραγουδίστρια, ηθοποιό και τηλεοπτική παρουσιάστρια Σάρλοτ Τσερτς.
«Απλώς, σκέφτηκα ότι είναι απίστευτη ευκαιρία να κάνω αυτό που μου αρέσει να κάνω, σε μία χώρα που είναι το σπίτι μου, με την οικογένειά μου, που δεν τη βλέπω για μεγάλο διάστημα» δήλωσε στην WalesOnline.
«Έκανα τα γυρίσματα για την οικογένειά μου, οι άλλοι απλά έτυχε να είναι εκεί. Το έκανα για τον παππού μου, τη μαμά και τον μπαμπά μου και όλη την υπέροχη οικογένειά μου που δεν βλέπω και είναι τόσο περήφανοι και με υποστηρίζουν, οπότε αυτό είναι ένα ζωντανό σόου» ανέφερε.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας