Ελίνα Παπίλα: «Είχα μιλήσει για την εκπομπή της Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ πριν ξεκινήσει»

Ελίνα Παπίλα: «Είχα μιλήσει για την εκπομπή της Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ πριν ξεκινήσει»

«Είχα γνωρίσει και την Ιωάννα, πολύ γλυκιά και ευγενέστατη» ανέφερε η ραδιοφωνική παραγωγός 

Papila__1_
Η Ελίνα Παπίλα βρέθηκε καλεσμένη της εκπομπής Night Out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, το βράδυ της Τετάρτης 7 Δεκεμβρίου. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός έκανε για πρώτη φορά τις δηλώσεις της σε συνέντευξη μετά το τέλος της πρωινής εκπομπής στο Star, που παρουσίαζε με τον Γιώργο Καρτελιά.

Με ευχάριστη και ειλικρινή διάθεση, η ραδιοφωνική παραγωγός αποκάλυψε στοιχεία τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και για την πορεία της στην τηλεόραση, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόταση που είχε δεχτεί από τον ΣΚΑΪ για να συμμετάσχει στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

«Έχω μιλήσει για την εκπομπή της Μαλέσκου, πριν ξεκινήσει. Με είχαν καλέσει από τον ΣΚΑΪ, αυτό δεν το έχω ξαναπεί. Πριν ξεκινήσει… Είχαμε μια κουβέντα που έμεινε σε πολύ αρχικό στάδιο να είμαι σε μια στήλη στην εκπομπή που έχει να κάνει με μαμάδες. Έδειξαν ένα ενδιαφέρον να είμαι στην εκπομπή. Μείναμε σε πολύ αρχική κουβέντα, δεν ξέρω πως θα ήταν. Είχα γνωρίσει και την Ιωάννα, πολύ γλυκιά και ευγενέστατη» είπε αρχικά.

«Εκείνη την περίοδο που με κάλεσαν, ήμουν 7 μηνών έγκυος και γεννούσα λίγες μέρες αφότου θα ξεκινούσε η εκπομπή. Ήταν η πρώτη φορά που με κάλεσαν να είμαι στην τηλεόραση. Πήγα στο ραντεβού και μιλήσαμε, όλα εξαιρετικά. Τους είπα ότι εγώ γεννάω τέλη Σεπτέμβρη και έτσι το αφήσαμε σε πολύ ωραίο κλίμα» αποκάλυψε η Ελίνα Παπίλα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cow40nx230tt)

Κλείσιμο
Μιλώντας για τα νούμερα τηλεθέασης και την κριτική που δέχτηκε για την περσινή τηλεοπτική της παρουσία: «Κάποιες κριτικές ήταν εύστοχες. Έχουν υπάρξει σχόλια αυστηρά που όμως ήταν to the point. Tην ημέρα της πρεμιέρας ήταν σαν να πάτησα ένα κουμπί και είπα ό,τι γίνει. Πήγαμε πάρα πολύ καλά. Μην ξεχνάς ότι πέρσι υπηρετούσαμε πιστά την ψυχαγωγία. Αυτό που ακούγατε στο ραδιόφωνο δεν το είδατε στην τηλεόραση. Γιατί δεν μπορεί να γίνει. Η τηλεόραση είναι άλλο πράγμα. Καταρχάς περνάς μια προετοιμασία για να βγεις και μπαίνεις αυτομάτως σε μια ψυχολογία του είμαι πιο καλογυαλισμένος, πιο λαμπερός και πρέπει να είναι έτσι και ο τρόπος που θα μιλήσω. Θεωρώ ότι αν είχε δοθεί χρόνος μπορεί να είχε εξελιχθεί. Μπήκα στη διαδικασία να δω τα νούμερα, τα τέταρτα. Αν δεν βλέπεις τα νούμερα πώς θα καταλάβεις τη δουλειά σου; Στεναχωριέσαι όταν δεν κάνει η εκπομπή νούμερα καλά. Μπαίνεις σε διαδικασία σύγκρισης. Τα νούμερα είναι αυτά που καθορίζουν την όποια επιτυχία στην τηλεόραση» τόνισε η Ελίνα Παπίλα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cow4nvm5wryp)

Σε ερώτηση του Θεοχάρη Ιωαννίδη για το αν το τέλος της πρωινής εκπομπής που παρουσίαζαν στο Star, είχε αντίκτυπο στη φιλία της με τον συμπαρουσιαστή της ξεκαθάρισε: «Δεν επηρέασε τη σχέση μου με τον Γιώργο Καρτελιά. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Δεν ξέρω αν κι εγώ το θέλω τόσο πολύ ή ο Γιώργος το θέλει περισσότερο. Για να δέσουν τα δίδυμα θέλει χρόνο. Φώτης Μαρία, πόσα χρόνια έκαναν να δέσουν; Και τώρα που βλέπω τη Νάνσυ με τον Θανάση είναι άλλο πράγμα. Είναι σίγουρα πιο έμπειρα τα μάτια που αποφάσισαν και αυτών που γνωρίζουν από τηλεόραση και για να το σταμάτησαν σημαίνει ότι καλώς το σταμάτησαν. Στεναχωρήθηκα, ναι. Θα έκανα κάτι αντίστοιχο, κάτι που να περνάει ο κόσμος καλά. Θα το ξανάκανα χίλιες φορές» υπογράμμισε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cow4sr6zc6lt)

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή και στον σύζυγό της η ραδιοφωνική παραγωγός σημείωσε: «Πέρσι που ήταν πολύ δύσκολη σεζόν του έστελνα συνέχεια μηνύματα στα διαλείμματα της εκπομπής. Ο Αντώνης είναι η φωνή της λογικής μου. Μου είπε να μην τα παρατήσω. Πίστευε σε μένα όταν δεν πίστευα στον εαυτό μου. Με αγαπάει και σε στιγμές που δεν αγαπάω τον εαυτό μου. Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cow4mb5nl2g9)


Ειδήσεις σήμερα

Κλέων Γρηγοριάδης: «Κλαίει» το Twitter με το στριπτίζ του βουλευτή

Καιρός: Tοπικές βροχές και καταιγίδες σήμερα - Έντονα φαινόμενα το Σαββατοκύριακο

ΗΠΑ: Ιδιοκτήτης βενζινάδικου προσλαμβάνει ένοπλη ομάδα για ασφάλεια - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης