Ο παρουσιαστής έκανε τεστ για κορωνοϊό, πριν ξεκινήσει η εκπομπή, και βγήκε θετικό με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο σπίτι του.
Το ίδιο συνέβη και χθες με τη Μαρία Αναστασοπούλου, που βγήκε θετική για δεύτερη φορά.
Στην έναρξη της εκπομπής ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε τηλεφωνικά και πείραξε την Μαρία Αναστασοπούλου λέγοντάς της: «Μαράκι μου γλυκό, εμείς πηγαίνουμε πακέτο κορίτσι μου, σε όλα».
Ο παρουσιαστής ενημέρωσε πως εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο γραφείο του και ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για το σπίτι του. «Έπεσαν τα κάστρα Μαρία. Νιώθω ένα μπουκωματάκι. Θα επιχειρήσω να τα λέμε με Skype» πρόσθεσε ο γνωστός παρουσιαστής.
Στη σημερινή παρουσίαση της εκπομπής ήταν ο Γιώργος Γρηγοριάδης και η Ηρώ Ράντου και από το σπίτι της σε παράθυρο η Μαρία Αναστασοπούλου.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.