Με αφορμή τη συμμετοχή της σε ένα βίντεο κλιπ, η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα, μίλησε για το μόντελινγκ και τη σχέση που έχουν με τη μητέρα της.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» η Φαίδρα Μπάρμπα αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι έχει αφήσει τον χώρο της μόδας.
Πιο αναλυτικά, δήλωσε: «Το μόντελινγκ είναι κάτι που το έχω αφήσει, δεν ασχολούμαι πια. Κάνω περιστασιακά κάποιες δουλειές. Σπουδάζω φιλοσοφία στην Πάτρα».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-coum87jyq5dl)
Για τη Βάνα Μπάρμπα, επισήμανε ότι: «Η σχέση μου με τη μητέρα μου είναι μια φυσιολογική σχέση μητέρας – κόρης. Είμαστε μια χαρά. Όταν της είχα πει ότι θέλω να ασχοληθώ με το μόντελινγκ ήταν πολύ ενθαρρυντική. Εγώ πάντα όμως έλεγα ότι θέλω να ασχοληθώ με τις σπουδές μου οπότε και εκείνη, με προέτρεπε προς τα εκεί. Θα ήθελα να επικεντρωθώ στη φιλοσοφία, είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. Από εκεί και πέρα, ίσως κάνω ένα μεταπτυχιακό στο μάρκετινγκ».
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.