Γιάννης Στάνκογλου: Μιλάει για την απειλή με όπλο που δέχτηκε από οδηγό ταξί

Γιάννης Στάνκογλου: Μιλάει για την απειλή με όπλο που δέχτηκε από οδηγό ταξί

«Αφήνω τη δικαιοσύνη και την Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της», είπε ο ηθοποιός

Stankoglou__1_
Λίγες ώρες μετά την καταγγελία για απειλή με όπλο από έναν οδηγό ταξί, η κάμερα του Mega Καλημέρα εντόπισε τον Γιάννη Στάνκογλου.

Μετρημένος στις δηλώσεις του, ο ηθοποιός αρκέστηκε να πει το βράδυ της Παρασκευής 2/12 για το τρομακτικό περιστατικό: «Ό,τι έχει γίνει, υπάρχει στην κατάθεση που έχω κάνει. Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω. Αφήνω τη δικαιοσύνη και την Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Οπότε δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Να είστε καλά. Το περιστατικό έγινε χθες το βράδυ μετά την παράσταση».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cotoangwxslt)

Τι είχε συμβεί
Καταγγελία για οδηγό ταξί ότι τον απείλησε με όπλο υπέβαλε τις προηγούμενες ώρες στο τμήμα ασφαλείας Συντάγματος ο ηθοποιός, Γιάννης Στάνκογλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο με τον ταξιτζή και τον Γιάννη Στάνκογλου σημειώθηκε την Πέμπτη (1/12) στη συμβολή των οδών Αμερικής και Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας.

Κλείσιμο
Κατά τις ίδιες πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός ταξί μπήκε σφήνα στη λωρίδα στην οποία κινείτο με το αυτοκίνητό του ο Γιάννης Στανκόγλου με αποτέλεσμα να υπάρξει διαπληκτισμός των δύο.

Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία, όταν ο Γιάννης Στάνκογλου επιχείρησε να καταγράψει τα στοιχεία της πινακίδας του ταξί ο οδηγός του τον απείλησε με πιστόλι και τον εξύβρισε.

Στη συνέχεια, δε, ο οδηγός ταξί αποχώρησε από το σημείο με τον ηθοποιό, όμως, να προλαβαίνει να συγκρατήσει τα στοιχεία του ταξίτζή και να υποβάλει καταγγελία στο ΤΑ Συντάγματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εξύβριση.

Ειδήσεις σήμερα

Προμήθειες 1,2 δισ. ευρώ εισπράττουν κάθε χρόνο οι τράπεζες - Πώς να τις αποφύγετε

€300.000 σε λογαριασμούς και €350.000 σε μετρητά δείχνουν μαύρο χρήμα στην «Κιβωτό»

O businessman και η δημοσιογράφος: Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος παντρεύτηκε τη Λίνα Δρούγκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης