Άλεκ Μπάλντουιν: Μηνύει 4 άτομα από την παραγωγή του «Rust»

Άλεκ Μπάλντουιν: Μηνύει 4 άτομα από την παραγωγή του «Rust»

Ο ηθοποιός ρίχνει ευθύνες στους αρμόδιους που έπρεπε να ελέγξουν το όπλο του, πριν του το δώσουν και πυροβολήσει κατά λάθος την άτυχη Χαλίνα Χάτσινς

alec_rust72
Δεν έχουν τέλος οι αγωγές στο «Rust», περίπου 1 χρόνο μετά τον θάνατο της κινηματογραφίστριας, Χαλίνα Χάτσινς, στα γυρίσματα του φιλμ, από κατά λάθος πυροβολισμό. Η σφαίρα ήλθε από πιστόλι που κρατούσε ο πρωταγωνιστής, Άλεκ Μπάλντουιν.

Η κατάσταση έφτασε μέχρι και το FBI, αλλά παρά το γεγονός ότι οι μηνύσεις από την οικογένεια της 42χρονης ανήκουν στο παρελθόν, μετά από διαπραγματεύσεις, ακόμη η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαριστεί.

Το όνομα του Μπάλντουιν υπέστη μεγάλη ζημιά από αυτό και ο Χολιγουντιανός σταρ αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση.

Ο ίδιος κατέθεσε μήνυση κατά ορισμένων μελών της παραγωγής, που θεωρεί πως ευθύνονται αποκλειστικά για ό,τι συνέβη.

Κατηγορεί 4 από τα μέλη του συνεργείου, την επικεφαλής οπλοστασίου, Χάνα Γκατιέρεθ - Ριντ, τον βοηθό σκηνοθέτη, Ντέιβ Χολς, την υπεύθυνη σκηνικών, Σάρα Ζάχρι και τον προμηθευτή όπλων, Σεθ Κένι, τονίζοντας ότι απέτυχαν να διασφαλίσουν την ασφαλής ολοκλήρωση των γυρισμάτων.

Η ιστορία του Μπάλντουιν για το πώς σκοτώθηκε η Χαλίνα Χάτσινς, έχει ως εξής: Παραδόθηκαν αληθινές σφαίρες στο πλατό και κάποιος γέμισε το όπλο με αυτές. Η αγωγή του εστιάζει σε όλα τα λάθη που έκαναν οι κατηγορούμενοι. Η Γκατιέρεθ - Ριντ και ο Χολς, απέτυχαν να ελέγξουν προσεκτικά τις σφαίρες ή το όπλο. Ο δεύτερος μάλιστα, ήταν εκείνος που εγγυήθηκε στον ηθοποιό ότι όλα ήταν εντάξει και του παρέδωσε το όπλο.

Τέλος, ο Ζάχρι δεν έφερε στην επιφάνεια καμία ένσταση για την Γκατιέρεθ, που ενεργούσε απερίσκεπτα και αποτελούσε κίνδυνο για την ασφάλεια των γύρω της. Πώς σταμάτησαν οι μηνύσεις από της οικογένεια του θύματος - Ο σύζυγος της άτυχης Χαλίνα έγινε παραγωγός στο «Rust»


Ειδήσεις σήμερα:

Κλειστοί δρόμοι λόγω Μαραθωνίου - Δείτε ποιους να αποφύγετε

Δέκα ημέρες «καλάθι του νοικοκυριού»: Οι βελτιώσεις, ο ανταγωνισμός και η μάχη κατά της ακρίβειας

H Νεβάδα έφερε την ανατροπή: Κρατούν τη Γερουσία οι Δημοκρατικοί, ακόμα μια «ήττα» για τον Τραμπ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης