Ο Αντώνης Λουδάρος παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «After Dark» και ένα απόσπασμα προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Happy Day». Ο ηθοποιός βρέθηκε στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά και μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό ένα αμήχανο περιστατικό.
Ο παρουσιαστής τον ρώτησε, ποιό είναι το πιο ακραίο μέρος που έχει κάνει σεξ, κι εκείνος απάντησε: «Σε μια παραλία που νόμιζα ότι είμαι μόνος μου. Πέρασα από λαγούμια, σπηλιές… φτάνω σε μια ειδυλλιακή παραλία και ξαφνικά, τη στιγμή που δεν έπρεπε, περνάει ένα group με τουρίστες. Η ντροπή ήταν κάτι το αδιανόητο».
«Το γκρουπ που ήταν καμιά εικοσαριά άτομα, ήταν όλοι με φωτογραφικές μηχανές. Έκαναν κι εκείνοι ότι δεν συνέβη και πέρασαν ένας ένας τη σπηλιά κι έφευγαν σιγά σιγά κι εγώ έμεινα» ανέφερε ο ηθοποιός.
«Το έχω κάνει και στοθέατρο, παρακολουθώντας μία παράσταση που βαριόμουν πάρα πολύ. Και στο καμαρίνι εννοείται» αποκάλυψε επίσης ο Αντώνης Λουδάρος.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.