OΆγγελος Λάτσιος γιόρτασε τα γενέθλιά του χθες, 30 Νοεμβρίου, και η αγαπημένη του Γαία Μερκούρη, του ευχήθηκε μέσα από μία σειρά φωτογραφιών στο Instagram.
Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, έγινε 20 ετών και γιόρτασε τη δεύτερη δεκαετία της ζωής του, με ένα μεγάλο πάρτι, μαζί με τους φίλους του και τη σύντροφό του.
Η σχέση των δύο νεαρών μετρά ήδη δυο χρόνια και από τις αναρτήσεις που κάνουν κατά καιρούς στα social media, δείχνουν αχώριστοι. Με αφορμή τα χθεσινά γενέθλια του Άγγελου Λάτσιου, η Γαία Μερκούρη ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram, μερικές από τις στιγμές τους και με αυτό τον τρόπο, εξέφρασε την αγάπη προς τον σύντροφό της. Σε κάποιες μάλιστα από τις φωτογραφίες, το νεαρό ζευγάρι αντάλλαξε και μερικά τρυφερά φιλιά.
«Χρόνια πολλά αγγελούδι μου, σ’ αγαπώ πολύ!» έγραψε η Γαία Μερκούρη στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή