Wednesday: Viral ο χορός της πρωταγωνίστριας - Εμπνεύστηκε μόνη της τη χορογραφία

Wednesday: Viral ο χορός της πρωταγωνίστριας - Εμπνεύστηκε μόνη της τη χορογραφία

Ο χορός της Wednesday της οικογένειας Addams έχει ήδη προκαλέσει τις αντιδράσεις των θαυμαστών, οι οποίοι αντιγράφουν τις κινήσεις της στο TikTok

Wednesday-Addams-Dance-Scene
Τις εντυπώσεις των συνδρομητών του Netflix, έχει καταφέρει να κλέψει η νέα σειρά, με τίτλο «Wednesday» που κυκλοφόρησε πριν από μία εβδομάδα.

Μάλιστα το spin-off για τη Wednesday της οικογένειας Addams κατάφερε να πάρει την πρωτιά από το «Stranger Things», που κατείχε προηγουμένως το ρεκόρ με 335,01 εκατομμύρια ώρες από τις 30 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου στη streaming υπηρεσία.

Ανάλογη τύχη, είχε και ο χορός της πρωταγωνίστριας της σειράς που κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρόνο να γίνει viral σε ολόκληρο το διαδίκτυο. Ιδιαίτερα στο TikTok, οι κινήσεις της 16χρονης έγιναν τάση και πολλοί χρήστες έσπευσαν να αντιγράψουν τη χορογραφία, δημιουργώντας ένα ακόμα trend.

Πιο συγκεκριμένα στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Woe What a Night», οι μαθητές του «Nevermore Academy» συμμετέχουν τον ετήσιο χορό του σχολείου τους και η Wednesday, την οποία υποδύεται η Τζένα Ορτέγκα, αρχίζει να κινείται στους ρυθμούς του κομματιού «Goo Goo Muck». 

Σε μια συνέντευξή της στο κανάλι του Netflix στο YouTube, η Ορτέγκα μίλησε για τα γυρίσματα της συγκεκριμένης σκηνής και αποκάλυψε ότι η χορογραφία, ήταν δικής της έμπνευσης: «Αισθάνθηκα πραγματικά ανασφαλής για αυτό. Το χορογράφησα μόνη μου και νομίζω ότι είναι πολύ προφανές ότι δεν είμαι χορεύτρια ή χορογράφος».


Κλείσιμο
Jenna Ortega and the cast of Wednesday React to the Dance Scene | Netflix

Η νεαρή ηθοποιός σε μια άλλη συνέντευξη που παραχώρησε στο Vulture πρόσθεσε: «Νιώθω ότι κέρδισα ένα νέο επίπεδο σεβασμού για αυτόν τον τομέα εργασίας». 

Σχολιάζοντας το τι ενέπνευσε τις χορευτικές κινήσεις της Wednesday, η Ορτέγκα έγραψε στο Twitter, ότι τη βοήθησε μία σειρά από σημαντικούς καλλιτέχνες και αρχειακό υλικό από στιγμές της δεκαετίας του 80: «Χάρη στους Σούζι Σου, Rich Man's Frug του Μπομπ Φόσι, Λίσα Λόρινγκ, Λέινε Λόβιτς, Ντένις Λαβάν και χάρη στα αρχειακά πλάνα από ανθρώπους που χορεύουν σε κλαμπ της δεκαετίας του '80, βοηθήθηκα σε αυτό». 

Η υπόθεση
Η σειρά επικεντρώνεται στην 16χρονη που φοιτά στην Ακαδημία Nevermore και προσπαθεί να κατακτήσει την ψυχική της ικανότητα για να λύσει ένα μυστήριο δολοφονίας που εκτυλίχθηκε πριν από δύο δεκαετίες.

Wednesday Addams | Official Trailer | Netflix

Η Wednesday προσπαθεί να αποτρέψει ένα τερατώδες φονικό που έχει τρομοκρατήσει την πόλη και να λύσει το υπερφυσικό μυστήριο στο οποίο ενεπλάκησαν και οι γονείς της πριν από 25 χρόνια. Την ίδια ώρα, νέες περίπλοκες καταστάσεις λαμβάνουν χώρα στο Nevermore.


Ειδήσεις σήμερα:

Το τελευταίο δύσκολο 24ωρο της «Άριελ» - Παραμένει στο κάδρο και η Αττική

Νέα καταγγελία ανηλίκου για ασέλγεια από ηγετικό στέλεχος της Κιβωτού του Κόσμου

Με 37αρα o Γιάννης οδήγησε τους Μπακς στη νίκη, 109-103 τους Νικς στη Νέα Υόρκη - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης