Γιάννης Κότσιρας: «Με έχουν μπερδέψει με τον Παντελή Θαλασσινό και τον Χρήστο Θηβαίο»

Γιάννης Κότσιρας: «Με έχουν μπερδέψει με τον Παντελή Θαλασσινό και τον Χρήστο Θηβαίο»

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του τραγουδιστή

giannis_kotsiras__1_
Ο Γιάννης Κότσιρας πρωταγωνιστεί στην μουσικοθεατρική παράσταση «Κατάστρωμα» στο Θέατρο Άκροπολ και οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών βρέθηκαν εκεί για να τον συναντήσουν.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τον πατέρα του και το επάγγελμα του ναυτικού που επηρέασε και τον ίδιο, αλλά και τους τραγουδιστές, με τους οποίους τον έχουν μπερδέψει.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ο Γιάννης Κότσιρας αναφέρεται αρχικά, στον πατέρα του.

«Είμαι από ναυτική οικογένεια. Τα περισσότερα γεγονότα στη ζωή μου είναι συνδεδεμένα με καράβια. Τις ωραιότερες σκέψεις κι ανατροπές τις έχω αποφασίσει πάνω σε ένα κατάστρωμα. Μικρός δεν καταλάβαινα, γιατί έλειπε ο πατέρας μου. Όταν μεγάλωσα, κατάλαβα πόσο δύσκολη ήταν η ζωή του», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coon8ngxd8q1)

Αναφορικά, με το δικό του επάγγελμα, δήλωσε: «Ίσως επειδή εμφάνισα αυτόν τον εαυτό του στιχουργού, ξάφνιασε το ότι μπορώ και γράφω στίχους. Η μεγαλύτερη αγάπη που εισπράττω δεν είναι επειδή τραγούδησα τον "Σασμό", αλλά από τους συναδέλφους μου, που γράφουμε τραγούδια και τους τα δίνουμε».

Κλείσιμο
Τέλος, αποκάλυψε με ποιους τραγουδιστές τον μπερδεύουν ανά διαστήματα. «Με έχουν μπερδέψει με τον Παντελή Θαλασσινό και τον Χρήστο Θηβαίο. Τον Παντελή τον μπέρδευαν πολύ με εμένα. Είμαστε και ξαδέρφια, οπότε κάτι υπάρχει που μπορεί να σε μπερδέψει», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Ανήσυχοι οι σεισμολόγοι με τον «χορό» των Ρίχτερ σε Αττική και Εύβοια

Πού και πότε θα χτυπήσει από σήμερα η κακοκαιρία Άριελ

Πρόωρος τελικός για Μέσι, Λεβαντόφσκι - Επέλαση Αγγλοσαξόνων και Ολλανδών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης